Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél mit jelent az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél mit jelent az, hogy "vigyázz jön a család"?

Figyelt kérdés

20éves középiskolás vagyok, és megtetszett egy lány akivel már találkoztam párszor, kedvelem őt, még nagyon az elején vagyunk.

Viszont felfigyeltem arra, hogy mások körülöttünk suliban, munkahelyemen probálnak így figyelmeztetni "segíteni" hogy ne nagyon gondoljam komolyan, meg vigyázz mert jön a család... valaki poénból mondja, mások komolyan. A lány Roma ami engem nem zavar, de valahogy senki nem fejti ki bővebben ezeket a kijelentéseket.

Ti találkoztatok már hasonló kijelentésekkel?

Vagy ha nem is akkor szerintetek mit jelentenek ezek? Mikre gondol az aki ilyeneket mond?

#párkapcsolat #csajozás #jön a család
nov. 2. 23:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Jajj ne mond már, hogy nem érted...
nov. 3. 01:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg a lánytól. Csak akkor tényleg jönni fog a család xDD
nov. 3. 02:04
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Most trollkodsz?
nov. 3. 02:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Jön a család...megbántod a csajt az apja meg a bátyái megkeresnek 😅
nov. 3. 05:40
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Aggódom a Z generácio miatt
nov. 3. 07:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly komoly kérdés?

Általánosítanak, legtöbb roma embernek (tisztelet a kivételnek, magyaroknál is van ilyen)ha bármilyen téren is a lelkébe gazolsz, akarva akaratlanul anyagilag meg károsítod, becsülete sérül, családtagját megbántod, sérülést okozól stb. Képes egész érdekes eszközökhöz folyamodni.

Más okból volt velük dolgunk, apám kocsiját akarták szétverni, ajtót törték ránk majdnem, amit konyha asztalal torlaszoltam el. És rendőrség állította le őket. Követelésüknek képsorozva engedtünk inkább, mert úgy nem kellett további incidensre számítani.

Itt anyagivita volt bizonyos okok miatt nem fejtem ki.

Ha családtagot bántasz meg vagy ők nem szimpatizálnak veled és nem rendesek, hanem olyan bennszülöttek, mint a fenn írt emberek akkor szamíts nem túl nyugodt életre, kapcsolat alatt vagy szakítás után.

Remélem ez a magyarázat elég volt.

nov. 3. 08:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy majd jönnek veled elbeszélgetni az apa, meg a 8 báty, hogy felcsináltad Eszmerandát, szóval most már vagy lagzi, vagy az életed, meg amúgy is, innentől legalább 45-50 rokont kell majd a csajjal eltartanod, arra vigyázz, hogy sohasem fürödnek, folyton "aggyá má pízt tesó, de a telefonodon mutasd" stílust képviselik, társaságban lehetetlen mutatkozni velük, nem szalonképesek, meg kizsebelnek cigiért mobiulért pár tízezresért mindenkit.

Számíts rá, hogy a csaj nem fog dologozni, ellenben addig abajgat, amíg nem csinálsz neki 8-10 pulyát.

nov. 3. 08:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha komolyra fordulna akkor készülj rá hogy nem csak a csajt, hanem az egész rokonságát neked kell majd pénzzel kisegíteni. Önálló kereseted nem lesz, mert keresel 500 at abból 400 elmegy a csajnak meg a rokonainak. Te meg dolgozol majd mint egy szamár a C kre.
nov. 3. 08:31
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak cigó nő jutott?
nov. 3. 08:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló mint az albánoknál, valami rosszat csinálsz lehet vendetta lesz
nov. 3. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!