Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi aki már ösztönből hazudik, és letagadja az pszichopata?
Kérdeztem van e autója, erre úgy válaszolt hogy: "Az autó ma már alap dolog nem?"
Ezt én igennek vettem. Később kiderült nincs neki.
Kérdőre vontam miért hazudott, erre ő: "Nem mondtam hogy van"
Ez nem normális.
Az biztos, hogy szeret manipulálni.
Én dobnám, semmi jóra nem számítanék tőle és nem is bíznék benne.
Amit a 4 ír, vagy csak szégyellte, hogy nincs, ezért kitérő választ adott. Nyilván, amikor számonkérted, már nem kamuzhatta, hogy van, ezért mondta, hogy ő nem mondta, hogy van. És tényleg nem.
Én mondjuk nem elemezgetném mentálisan, csak simán nem ismerkednék vele, mert a sumákolás nekem nem fér bele. Tök mindegy, hogy valami "betegség " mögé bújtatjuk-e.
Te jó ég, Kérdező...
Ez egy kreatív, pimasz és humoros pasi.
Értelmezed valahogy a szavait - amit ő nem is hagyott jóvá - és még te vonod kérdőre, ráadásul pszichopátiával vádolod meg?
Ehhez a sráchoz egy lazább csaj illik, nem prűd ilyen, mint te.
Hagyd békén. Majd talál magának mást.
Szerintem csak buta vagy. Nem mondta, hogy van neki, nem hazudott, te pedig hülyeségeket beszélsz. A kérdésével szerintem csak ironizált, ez valami beszólás szerű akart ez lenni, amire gondolom te nem reagáltál, elsikkadt ez a vonal, anélkül, hogy megbizonyosodhattál volna róla, hogy van-e kocsija.
Ne haragudj, de egy pszichopatát nem így diagnosztizálnak! Édes jó istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!