Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket át tud verni egy ilyen pszichopata pasi ekkora hülyeséggel???
Ez a nem normális pszichopata lúzer a facebook-nak azt a posztolási funkcióját használja, hogy ugye minden egyes posztnál be tudod állítani kiknek jelenjen meg, akár csak 1 személynek is!
Ez az idióta kirak ilyen kamu posztokat hogy pl. "Eladó a 300 milliós luxuslakásom", vagy "Eladó a BMW X5-öm típusváltás miatt". Leszed fotókat a netről és felrakja mintha neki lenne a luxus lakása és kocsija, miközben ez egy senki, pénztelen lúzer.
Mondom neki, hogy figyelj, ha egyáltalán ezért van nő aki találkozna veled, mégis mit csinálsz ha ő felmenne a luxuslakásodba, vagy menne egy kört a luxusautóddal mielőtt eladod??? :D
Aztmondja: nem kell hogy lássák, elég ha abban a tudatban vannak hogy van, addig úgyis ledobják a bugyit.
Ja persze. Ilyet beteg állatot életemben nem láttam.
# 1
hát azt nem tudom, de nem tudom elképzelni. Azóta is a fejemet fogom hogy ekkora baromállatot én még nem láttam. Hogy ekkora eszement f*szság hogy pattant ki a fejéből.
És mit tippelsz, milyen nőket húz be evvel?
Gondolhatod, nem a nérnök-informatikus, PR manager, biológus-kémikus, stb csajok buknak erre, inkább a putrifalvi, agyatlan tyúkok.
Ez csak egy ostoba incel. Tipikus valóságtól elszakadt gondolkodású.
Lerí, hogy nincsenek a való életből tapasztalatai, ezért a beteg agya kitölti a gondolatmenetben a tátongó szakadékokat, ezért lesz ennyire életszerűtlen, amiket kitalál.
Gondold végig, hogy a legbutább nô is egy okból keres pénzes pasit: hogy költsön rá.
Senki nem fog vele a vasútállomáson enni egy hot dogot aztán meg odatartani magát egy eldugott padon. Szerinted attól lesz a csajnak orgazmusa, hogy arra gondol, milyen kocsija Van a farok tulajának? Még ha tényleg a luxusautóban dugnak... De az meg ugye nincs...
Tegyük fel, hogy a csaj lépre megy, azt hiszi, hogy durván ki van tömve a haverod. Elmegy vele randizni. Zokszó nélkül fogja kikérni a legdrágább koktélt, és viteti magát (a nem létezô) kocsival. Egy prosti olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!