Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt írtam vkinek remélem ő nem pszichopata mert tele velük a társkeresö?
Társkeresőn ismerkedünk de szinte semmit nem ír magáról és találkozni akar velem.
Erre írtam neki oké de remélem nem vmi pszichopata.
Erre azt írta ha ezt gondolom az baj.
Erre írtam, tele velük az oldal(a társkereső), egyik màr 1.randi után agresszív volt mert később írtam neki, másik meg már cseten kezdi ezt.
Erre azt írja hogy "kemény kapcsolataid voltak.."
Aztán én írtam neki hogy én nem a kapcsolataimról írtam, hanem itt a netes pasikról amiket írnak magukról amiket mondanak is, kb horror.
De ezt már nem is olvassa.
Most félreèrtette az egészet vagy direkt csak ezzel offolt?
Na írt hogy "bocsika"
Hát valahogy elment a kedvem ettől a pasitól is..
igy van, ha rákérdezel egy gyilkosra/örültre/nárcisztikusra/tolvajra direkbe, hogy loptál, vagy ilyen vagy?
biztosan azt mondja, hogy ja, ezzel csak magadat minősitetted neki, és róla pedig látszik, hogy nem egy olyan fajta aki ismeri a női oldalt, nem ártana jobban megismerni, mielőtt találkozol vele, ha erre nem hajlandó akkor töröld, vagy tiltsd annyi jelentkező van, hogy ne aggódj, lesz mégjobb is, ne félj tőle, hogy csak ő van :-)
Mert úgy hív randira hogy nem akar magàról írni. Azért mkndtam ezt hogy vegye magát észre. Ezt korábban is írtam màr neki.
Màsok értik itt is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!