Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt írtam vkinek remélem ő nem pszichopata mert tele velük a társkeresö?
Társkeresőn ismerkedünk de szinte semmit nem ír magáról és találkozni akar velem.
Erre írtam neki oké de remélem nem vmi pszichopata.
Erre azt írta ha ezt gondolom az baj.
Erre írtam, tele velük az oldal(a társkereső), egyik màr 1.randi után agresszív volt mert később írtam neki, másik meg már cseten kezdi ezt.
Erre azt írja hogy "kemény kapcsolataid voltak.."
Aztán én írtam neki hogy én nem a kapcsolataimról írtam, hanem itt a netes pasikról amiket írnak magukról amiket mondanak is, kb horror.
De ezt már nem is olvassa.
Most félreèrtette az egészet vagy direkt csak ezzel offolt?
Hát a társkerről az összkép.
Amúgy az említett tag bírja a kiképzést. Én nem tudom hányszor beszóltam amúgy már neki, de még mindig kitart mellettem valahogy. A "pofonokat" nyilvánvalóan bírja, lepereg, és le is tud valahogy hűteni, azaz valahogy nem tovább hergel, hanem át tud vinni vmi jókedvűbe.
Talán kezd már megnyílni. Mert vmi romantikus képeket küldözget amin én róhögtem is (ezeregy small talk megy vele mizu hogy vagy mit csinálsz esik az eső dolgozom én is - talán hetek óta? Majd megnézem már az időt) na és erre a romantikán csak nevetni tudtam hogy nagy "kemény csávó" neki áll itt ölelésről esszézni.
És kapcsolatról kérdezget, romantikáról, és így akarja magát előadni jellemezni. Neki a fontos a tisztelet hűség meg a többi.
Na próbálkozik már a small talkon túl menni.
Na megnéztem, olyan durván 2 hete ismerkedünk csetelünk. (Valahogy nekem hosszabbnak tűnt a small talk mintha már egy hónapja jóreggelteznénk meg ilyenek folyton)
Na innen majdcsak gönygyölődik már majd szép lassan tovább apránként az ki ő. Csak eljutunk addig egyszer hogy egy nárcisztikus e manipulációs, múltjában sokmindent rejtegető egyén e, vagy "tiszta".
A többi pasihoz nem kellett 2 hét hogy "nyiladozzanak" de hetek múlva áll össze minden róluk, kell a sok nap, sok apró cset, apránként teljesen fel lesz térképezve, illetve a döntésig minimum, hogy találkozom e.
Amugy nem gondoltam volna hogy "titkolózás", small talk után vmi romantika dumával fog nyitni, meg kapcsolatról akar beszélni. Azért ez is sejtet sokminden rosszat is.
Szóval köszi a válaszokat.
Én kezdtem unni hogy nem tudok semmit róla, de úgy néz ki meg fogok mindent tudni róla. Illetve amiket meg akarok tudni.
"Aztán meg jön az ha vernek, hogy te választottál rosszul. Amikor meg szűrés van, az is baj."
Ha berreg a vészcsengő, akkor szakítsd meg az ismerkedést. Úgysem fogja az igazat mondani.
Vagy meg fogsz tudni róla mindent amit enged megtudni neked, esetleg azt fogod megtudni róla amit ő akar hogy higgyél róla :)
Akikről írsz pszichopatákról, a manipuláció nagymesterei. Nehéz őket leleplezni. És még csak az se kell feltétlen hogy pszichopata legyen, az kifejezetten ritka. De a nárcisztikusok is egész jó 3d mentálsakkot tudnak játszani. Még élvezik is valahol. Sokszor annyira túltolva, hogy szinte már a másik elé van tárva a valóság, csak annyira egyértelmű hogy nem hiszi el úgyse.
Szóval én csak annyit akartam ezzel a kommentel, hogy okosan és óvatosan. Ne hagyd hogy az egód elszálljon, és sose ess abba a hibába hogy azt hiszed hogy "de úgy néz ki meg fogok mindent tudni róla" mert konkrétan ez is a játszma része lehet hogy ezt hidd.
Amúgy remélem minden rendben lesz, sok sikert és boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!