Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt írtam vkinek remélem ő nem pszichopata mert tele velük a társkeresö?
Társkeresőn ismerkedünk de szinte semmit nem ír magáról és találkozni akar velem.
Erre írtam neki oké de remélem nem vmi pszichopata.
Erre azt írta ha ezt gondolom az baj.
Erre írtam, tele velük az oldal(a társkereső), egyik màr 1.randi után agresszív volt mert később írtam neki, másik meg már cseten kezdi ezt.
Erre azt írja hogy "kemény kapcsolataid voltak.."
Aztán én írtam neki hogy én nem a kapcsolataimról írtam, hanem itt a netes pasikról amiket írnak magukról amiket mondanak is, kb horror.
De ezt már nem is olvassa.
Most félreèrtette az egészet vagy direkt csak ezzel offolt?
Bics de honnan tudjam ha nem ir magàrol semmit.
Tudod miket irnak a társkeren pasik magukról?
Meg tudod milyen erzès amikor randi után üvöltrnek a telefonba hogy mér nem irtá vissza?
És nem egy nem 2 ilyen, masik pl azt mesélte hogy verte a feleségét es a gyereket is elvette tőle. Aztán most társat keres.
Engem meg az nem érdekel hogy ő a semmire akar randit. Azt se tudom még egy bolond e.
Könyvet írhatnék azokból akik fent vannak.
Az is lehet,hogy csak unja újra meg újra ezeket a sablonokat végigsorolni, hogy mit tanul,mit dolgozik,mi volt a jele az óvodában és társai.
Meg végül is lehettek ti akármilyen szimpatikusok egymásnak chaten, úgyis csak élőben dől el a dolog,90%-ban az számít,h milyen illata,hangja,gesztusai,kisugárzása van a másiknak. Egy pszichológus mondta egy podcast beszélgetésben, arra kérdésre,hogy neten mennyi idő után lenne egészséges találkozni, hogy minél előbb annál jobb. Az őrülteket úgyse tudod kiszűrni, számtalan olyan van,aki írásban nagyon elő tudja magát adni,aztán élőben meg csak bámulsz, h ez meg ki, és sajnos a rosszabbik énje sokaknak csak akkor jön elő, ha visszautasítod őket.
"Bics de honnan tudjam ha nem ir magàrol semmit."
Te mit szólnál, ha megkérdeznek tőled, hogy ugye nem vagy egy aranyaso r.banc?
Szerinted bárki is válaszolna erre a kérdésre igennel?
Előszőr szépen írtam neki. Masodjára màr nem.
Harmadjára tiltani is fogom.
De ezt azért írtam neki, mert kérésre se írt semmit magáról.
És nyilván direktbe felesleges is kérdezni, csak érzékeltettem vele hogy már kèrdeztem valamit és zavar vmi.
(Amúgy nagyon szépen megnyílnak a pasik alapvetően. A nőverő is szèpen elmesèlt mindent, meg az is akinek pr.stituált ma is az exfelesège, és a gyereket is el kellett venni az anyától, ma is gyámügyi ellenőrzés van a pasinál is, az agresszív akivel randoztam az meg randin mesélte el hogy amúgy milyen volt náluk egy családi balhé, aztán aki már videocseten megerőszakolna se volt semmi(mi lett volna ilyennel elöben találkozni sötétben?)
És ezek a maguk teljes természetességével mutatják be az életüket, mégcsak nem is látják magukat hogy amúgy 2 dolog sincs ami normális lenne. Ezeknek ez teljesen egy átlagélet, amiket mondanak.
És nem értik ugyan miért nem randizom, vagy randi után az agresszióra számonkérésre miért nem írok miért nem reagálok, miért nem találkozom ismét.
Nem értik miért léptem le, miközben hetek óta is olyan jókat beszélgetünk. Hogy én akkor biztos átvertem.
Aztán jön egy ilyen "boysi" aki azt hiszi, hogy majd én egy két mizura meg jóreggeltezésre meg dolgozom-ra rohanni fogok és találkozzunk, vacsorázni is hív.
Miközben a kép se biztos hogy valódi e, meg az sem hogy akarnék e vele találkozni. Egy mizura meg egy képre mondjak igent egy randira?
És szerintem ő se fogja érteni miért léptem le. Hiszen semmi rosszat nem írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!