Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is azt tapasztalja, hogy hiába húz rengeteg női profilt jobbra Tinderen, Bumblen, Badoon stb., szinte soha nincs kölcsönös egyezés, ha esetleg lesz és ír a nőnek, a nők szinte soha nem írnak vissza, ha mégis, akkor is ghostingolnak később?
Nálam 1-2 nap után tűnnek el. Őszintén, fingom nincs mivel lehetne annyira lázba hozni egy vadidegen nőt pár mondatból, hogy ne tűnjön el a francba…
29F
Van egy ecsethajú haverom (4 évvel fiatalabb nálam, 22 éves ), a srácba van 60 kg vasaggyal együtt, a minap mutatta hogy 100 matche van és mindegyik csaj vissza ír neki.
Ja és fullos nő szinte az összes, komolyan nem értem. Van amelyikre csak úgy írt rá hogy "szex?" Mire a csaj annyit válaszolt hogy " gyere" majd küldte az instajat, végül megis dugta. Tudom mert én vittem hozzá (neki nincs jogsija).
Amikor fent voltam, egyszerűen nem volt kapacitásom mindenkire. Meg visszasziveztem vagy mi és nem lehetett velük beszélgetni. Úgyhogy rámentem azokra, akiknek kitöltött adatlapja volt. 1 hét után így lett párom.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!