Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e jelenleg párkapcsolatod, ha nincs, mi az oka?
Van és az az oka, hogy pont olyan, mint én.
Nincs és az az oka, hogy pont olyan, mint én.
"Jelenleg" 😃 10 és fél éve nincs.
Az oka rendkívül egyszerű: szrul nézek ki, leginkább az arcom/fejem, és ehhez nő vagyok, minket ez még hátrányosabb helyzetbe hoz, mint a férfiakat (persze az ő dolgukat sem könnyíti meg). Ja, meg így 30+ már öregnek is minősülök, főleg, hogy a f0s genetikának hála látszik is rajtam a vénülés, nem odázta el az "okos" praktikák betartása (no cigi, no alkohol, bőséges vízfogyasztás, nap kerülése, fényvédelem, elég alvás stb-stb.).
Nincs. Elég régóta (5+ éve) és már nem is lesz.
Az ok egyszerű: ronda vagyok. Az elmúlt években folyamatosan romlott és romlik tovább a külsőm, egészségügyi problémáim vannak, évről évre több és egyszerűen nem tudom a megoldást.
Már nem is akarok amúgy kapcsolatot (nincs is kivel), évek óta közöm nem volt egyetlen nőhöz sem. Úgy gondolom ennél sokkal súlyosabb problémáim vannak, amelyekkel meg kell küzdenem.
Mondjuk szerintem már nem sokáig...
Alakul szép lassan.
Nekem 2 évig nem volt, mert nem akartam, nem is engedtem közel senkit. Párom meghalt és nem volt egyszerű túljutni rajt, pláne hogy lanyomba is tartanom kellett a lelket.
N 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!