Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e jelenleg párkapcsolatod, ha nincs, mi az oka?
Figyelt kérdés
Nekem már jó ideje nincs, érdekelne, másnál mi az oka?okt. 30. 09:22
1/25 anonim válasza:
Nincs mert nem akarok. Attól szex az rendszeresen van.
2/25 anonim válasza:
Nincs. Nemrég szakítottunk, bár fájt, de sajnos nem működött a dolog együtt. Nem hiszem, hogy mostanában keresek, mert még időre van szükségem.
4/25 anonim válasza:
Nincs. Mert nincs kedvem válogatott lúzerekkel kínlódni, jó pasit meg már vagy 10 éve nem láttam. Van viszont egy tökéletes 2 hónaposom, nem baj, ha nem rontják el. Ide legközelebb férfi akkor teszi be a lábát, ha jó férfimintát tud adni a gyerekemnek, nekem meg jobb vele, mint nélküle. Egyelőre nem ismerek olyat, nem hiszem, hogy létezik.
Vagyis egyet ismerek, de ő nem ebben az országban él és nem is érdeklem sajnos.
5/25 anonim válasza:
Van. Szeretném, ha együtt is maradnánk életünk végéig. Harmonikusan tudunk együtt élni és mindent meg tudunk beszélni.
6/25 anonim válasza:
Nincs. Sokáig nem akartam, a régi kapcsolatomból gyógyultam. Utána meg évi 1 férfi tetszett, ahogy most is, annak meg én nem. Nem baj, ráérek.
7/25 anonim válasza:
Nincs, engem annó megcsalt a barátnőm egy fél éve, és alkohol + hízás meg ilyenek. Kb most vagyok ott, hogy kezdek visszatérni és párkopcsalatra alkalmas lenni, de messze nem próbálkozok annyit mint annó csináltam, így meg is van a böjtje.
8/25 anonim válasza:
Van. Nyáron volt eljegyzésünk, jó irányba haladunk. :)
9/25 anonim válasza:
Amikor van akkor mindig arra gondolok hogy annyi lehetőség van mèg, ezért jobb ha nincs
10/25 anonim válasza:
Pár hónapja szakítottunk, nem bírtam már cérnával :( Egyelőre nem is keresek új kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!