Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van-e jelenleg párkapcsolatod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e jelenleg párkapcsolatod, ha nincs, mi az oka?

Figyelt kérdés
Nekem már jó ideje nincs, érdekelne, másnál mi az oka?
okt. 30. 09:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
63%
Nincs mert nem akarok. Attól szex az rendszeresen van.
okt. 30. 09:35
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Nemrég szakítottunk, bár fájt, de sajnos nem működött a dolog együtt. Nem hiszem, hogy mostanában keresek, mert még időre van szükségem.
okt. 30. 09:35
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Van, de minek...
okt. 30. 09:37
 4/25 anonim ***** válasza:
35%

Nincs. Mert nincs kedvem válogatott lúzerekkel kínlódni, jó pasit meg már vagy 10 éve nem láttam. Van viszont egy tökéletes 2 hónaposom, nem baj, ha nem rontják el. Ide legközelebb férfi akkor teszi be a lábát, ha jó férfimintát tud adni a gyerekemnek, nekem meg jobb vele, mint nélküle. Egyelőre nem ismerek olyat, nem hiszem, hogy létezik.

Vagyis egyet ismerek, de ő nem ebben az országban él és nem is érdeklem sajnos.

okt. 30. 09:40
 5/25 anonim ***** válasza:
85%
Van. Szeretném, ha együtt is maradnánk életünk végéig. Harmonikusan tudunk együtt élni és mindent meg tudunk beszélni.
okt. 30. 09:44
 6/25 anonim ***** válasza:
75%
Nincs. Sokáig nem akartam, a régi kapcsolatomból gyógyultam. Utána meg évi 1 férfi tetszett, ahogy most is, annak meg én nem. Nem baj, ráérek.
okt. 30. 09:47
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, engem annó megcsalt a barátnőm egy fél éve, és alkohol + hízás meg ilyenek. Kb most vagyok ott, hogy kezdek visszatérni és párkopcsalatra alkalmas lenni, de messze nem próbálkozok annyit mint annó csináltam, így meg is van a böjtje.
okt. 30. 09:56
 8/25 anonim ***** válasza:
89%
Van. Nyáron volt eljegyzésünk, jó irányba haladunk. :)
okt. 30. 09:58
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Amikor van akkor mindig arra gondolok hogy annyi lehetőség van mèg, ezért jobb ha nincs
okt. 30. 10:10
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónapja szakítottunk, nem bírtam már cérnával :( Egyelőre nem is keresek új kapcsolatot
okt. 30. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!