Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tovább ti mit tennétek?
Beszélgetek egy pasival pár napja, ismerkedem évek óta, de igazán nem fogott meg senki soha. Ez az ember felkeltette az érdeklődésem, azaz én neki először.
Felkért a facebook barátai közé.
Beszélgettünk messengeren es nagyon tetszik, hogy okos (ami ritka) meg hogy lelkes és jóravalónak tűnik.
Nagyon sokat beszéltünk.
Találkozni szeretne, elmondta, hétvégén. Komoly embernek tűnt, aki nem váltogatja a partnereit, ragaszkodónak.
Tegnap este gondoltam én írok rá hamarabb hogy én is kezdeményezzek. Válaszolt elég hamar es megint jót dumáltunk.
Ma már gondoltam, megvárom ő írjon, de nem írt.
Láttam, hogy ki be jelentkezett a messengeren egész nap.
Biztos vagyok benne, ha ráírtam volna megint válaszol, de ennek nincs értelme, hogy mindig én kezdjek beszélgetést.
Hogy néz ki, elvesztette az erdeklődését?
Messze van még a hétvége. Én írnék neki. Pénteken meg rákérdeznék hogy akkor mi van?
Ha nem reagál akkor viszlát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!