Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tovább ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Beszélgetek egy pasival pár napja, ismerkedem évek óta, de igazán nem fogott meg senki soha. Ez az ember felkeltette az érdeklődésem, azaz én neki először.

Felkért a facebook barátai közé.

Beszélgettünk messengeren es nagyon tetszik, hogy okos (ami ritka) meg hogy lelkes és jóravalónak tűnik.

Nagyon sokat beszéltünk.

Találkozni szeretne, elmondta, hétvégén. Komoly embernek tűnt, aki nem váltogatja a partnereit, ragaszkodónak.

Tegnap este gondoltam én írok rá hamarabb hogy én is kezdeményezzek. Válaszolt elég hamar es megint jót dumáltunk.

Ma már gondoltam, megvárom ő írjon, de nem írt.

Láttam, hogy ki be jelentkezett a messengeren egész nap.

Biztos vagyok benne, ha ráírtam volna megint válaszol, de ennek nincs értelme, hogy mindig én kezdjek beszélgetést.

Hogy néz ki, elvesztette az erdeklődését?

okt. 29. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért még közel se azt jelentené hogy mindig, ha már a 2. ráírásnál is hezitáltál, majd nem tetted meg. Ez egy jól induló, ígéretes kapcsolatnak tűnik. Szerintem kár lenne ilyen kicsinyes egózáson elrontani, hogy ki írjon előbb a másikra. Nem csak ellened szól ez most, a férfi se írt neked ugyanúgy. Ha esetleg magyarázatot szeretnél a viselkedésére, az is lehet hogy a közelmúltban megégett már pár nővel, túl egyoldalú érdeklődés, akármi. Szerintem ezt majd beszéljétek meg inkább. Jó esetben egy jót fogtok nevetni rajta, ahogy egymásra vártatok, és megy minden tovább a megfelelő irányba.
okt. 29. 22:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Személyes találkozó után lenne érdemes itélned :)
okt. 29. 22:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Biztos ismerkedik másokkal is ezerrel, teli van net csinos nőkkel. Azért ezt nem jelenteném ki, hogy rám várt
okt. 29. 22:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól mert te ezt hiszed, még nem feltétlen lesz is így. Inkább menj el vele randizni hétvégén, a valóság úgyis ott fog kiderülni, nem pedig a facebook zöld jelzésből és hasonlókból.
okt. 29. 22:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő is ugyanígy túlgondolja hogy írjon vagy ne írjon.
okt. 29. 23:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Legyen randi, és elválik majd... chaten nem megy át sok dolog....
okt. 30. 00:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Randi alapján döntenék. Szerintem nem jelent semmit, hogy online volt, ha beszélgetni szeretnél írj rá. Ha viszont soha nem keres és kizárólag akkor beszéltek, ha te írsz, akkor ennek annyi. Első alkalomról volt szó, nem gondolnék sokat mögé, viszont igyekezz érzelmileg nem túl sokat investtálni az egészbe, mert nem ismered, légy laza, érdeklődő, ne tapadj.
okt. 30. 06:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Messze van még a hétvége. Én írnék neki. Pénteken meg rákérdeznék hogy akkor mi van?

Ha nem reagál akkor viszlát

okt. 30. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!