Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 év házasság után úgy érzem nem bírom tovább. Iszik ,durva a férjem. Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 16:58
2/13 anonim válasza:
Én nem vártam volna 32 évet, legkésöbb két év után léptem volna. De még most sem késö, minél elöbb hagyd ott, válj el töle, és élj utána nyugalomban
5/13 anonim válasza:
Kérdés, hogy mit szeretnél? Vannak-e gyerekek, mert ezen is múlik a dolog.
A, Leülsz vele beszélni: megérteni, hogy miért teszi ezt? Jelzed felé, hogy ez nem jó;
B, Elhatározza a férfi, hogy addiktológiára fog járni, kitartasz mellette; C, Elváltok;
D, Nem váltok el, csak külön költöztök, adsz neki egy évet, hogy helyre tegye magát;
E, Segítséget kérsz a helyi családsegítőtől (pszichológus, párterápia, stb.).
6/13 anonim válasza:
Elválsz.
És már rég meg kellett volna ezt lépned.
8/13 anonim válasza:
Ird ki az ajtóra belépés csak jozanul.
Ittasan be se kell engedni.
10/13 anonim válasza:
32 éven keresztül ivott,vagy csak mostanában kezdte? Ha csak mostanában,akkor mi váltotta ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!