Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki azt tanácsolja másnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki azt tanácsolja másnak, hogy alkudjon meg párválasztás terén, az arra nem is gondol hogy ennek rossz kapcsolat lesz a vége?

Figyelt kérdés
Mert az egyik fél egyáltalán nem is motiváltak, hogy jó legyen a kapcsolat. Ennek hogy nem lesz katasztrófa a vége, az szerint aki ilyet tanácsol?

okt. 29. 10:42
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
okt. 29. 10:43
 2/16 anonim ***** válasza:
55%

Nem gondol, nem is érdekli. Csak be akarja fogni a száját a panaszkodónak ezzel a remek tanáccsal, hogy ne zavarja tovább őt. Meg jól is esik egy kicsit odamondani, belerúgni.

Nem szorult beléjük sok empátia, és vagy nincsenek ilyen (kényszer)helyzetben, vagy ha igen, olyan alkatok (legalábbis aktuális életkorukban), akik szerint semmi gond nincs a hosszan/egy életen át tartó "szingliséggel".

okt. 29. 10:48
 3/16 anonim ***** válasza:
69%

Én akkor szoktam ezt tanácsolni, amikor vki azon nyíg, hogy nincs nője, és mindent megtenne, csak legyen, bárki. Ilyenkor valszeg magának is hazudik az illető, hogy ő nem felszínes, neki bárki oké lenne.

Illetve vannak olyan esetek, amikor bátorkodom ezt tanácsolni, de hozzáteszem, hogy gondolja végig, a jelenlegi ízléséből / álmaiból mi az., ami tényleg a saját ízlése, amivel önmagát erőszakolná meg, és mi az, ami sallang. Utóbbi alatt azt értem, mi az, amit azért vár el, mert az trendi/ menő / tud vele villogni a haverok előtt, mi az, amit azért vár el, mert ő maga kényelmes (ez pl. férfiaknál tud ilyesmi lenni a "legyen házias a nő", nőknél a "legyen gáláns a férfi"), mi az, amit azért vár el, mert ezt vallják a haverjai, az anyja, az utca népe stb (durva, mennyi ember vann, aki tényleg vallja az ilyen "jó nagy kofferbe pakolni, de ciki veée utazni" jellegű okosságokat).

okt. 29. 11:05
 4/16 anonim ***** válasza:
67%

Nem gondol rá.

De nem is érdemes minden jöttment félmondatos beszólogatását szentírásnak venni.

okt. 29. 11:05
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem adná lejjebb az igényét, elég nagy valószínűséggel akkor is ugyan úgy rossz kapcsolat lenne a vége.

Egyébként ha valaki hisztizik (és csak a külsőségek oldaláról közelítjük meg a kérdést), hogy őt nem veszik észre a nők, de közben 120 kg és Palvin Barbi típusú nőket tekinti csak nőnek, akkor neki mégis mit kéne tanácsolni? Rengeteg emberből nem gyakorol megfelelő szintű önkritikát vagy túl hülye ahhoz, hogy meglegyen erre a képessége. Nem ördögtől való gondolat az, hogy igen is érdemes a realitások talaján maradni.

A fogyasztói szemlélet, hogy nekünk mindenből a legjobb jár az nem húzható rá a kapcsolatokra. Senkinek sem jár semmi. Ha valakinek irreálisan hülye elvárásai vannak, akkor arra nem a buksi simi lesz a megoldás.

okt. 29. 11:13
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

Elsőre mindig azt szoktuk tanácsolni hogy változzon meg a férfi (ha dagadt fogyjon le, ha csak buta érettségis akkor tanuljon tovább , ha 400 ezres átlag alatti fizus akkor keressen jobb munkahelyet)

Viszont ha semmire nem hajlandó akkor mondjuk hogy fogadja el a dagadt stb nőt a saját szintjét.

okt. 29. 11:15
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Ja igen, ez a másik, amit az 5. mond. Azzal nem lenne gond, ha vkinek a saját külsejéhez (vagy bármilyen tulajdonságához képest) baromira irreális elvárásai vannak, és azt mondja, hogy OK, szar ügy ez, akkor maradok egyedül, esetleg néha elsírja a bánatát egy pszichológusnak vagy egy haverjának (és itt a hangsúly a néhán van, mert a barátja sem egy ingyen lelkiszemetes 24/7, és senkivel nem illik energiavámpírkodni)... de amikor mint az óvodás, a földhöz csapkodva a seggét, toporzékolva bömböl, hogy "neki márpedig kijár" a kinézett nő / férfi, mert hát ő "kedves és tud szeretni", mintha az olyan kuriózum lenne, illetve mert "okos", mert az tromfol mindent, és felszínes gyökerezi meg k...za az ellenkező, vagy épp azonos nemet, ha melegről van szó, amiért nem hajlandók vele összejönni... az elég bicskanyitogató.
okt. 29. 11:17
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Olyat nem mondanak, hogy alkudjon meg. Olyat szoktak, hogy ébredjen fel.

Akiknek ezt mondják, azok általában krónikusan online vannak, és photoshoppolt képekhez vonzódnak.

okt. 29. 11:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem belegondol a másik helyzetébe, meg akarja óvni egy esetlegesen rossz kapcsolattól, ezért tanácsolja ezt.
okt. 29. 15:02
 10/16 anonim ***** válasza:
9. válaszadó vagyok. Bocsánat, elgépeltem, arra akartam kilyukadni, hogy nem feltétlenül akar rosszat az illetőnek, csak nem szeretné, ha az illető irreális elvárásokat támasztana.
okt. 29. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!