Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi, aki nem akar gyereket, hogy válasszon nőt?

Figyelt kérdés

A legtöbb nő 25 és 35 éves kora között szül. Akiket ismerek, azoknak a 90%-uk szült 35 éves kora előtt. A nők akarnak gyereket, ez beléjük van programozva, kivéve azokat, akik gyári hibásak. Tehát ha egy férfi nővel kezd, de nem akar gyereket, akkor számolnia kell ezzel, mint potenciális veszélyforrással.

Három esetet látok, ahol a férfi nyugodt lehet, hogy a nő a következő 5 évben nem akar majd tőle gyereket:

1. Tinilány - a tinilányok általában nem akarnak gyereket az elkövetkezendő 5 évben.

2. Egyedülálló anya, akit plasztikai sebész tett helyre szülés után. - Nem mindenki egy Duró Dóra, a nőket sokszor lestarpálja a szülés és végleg elveszi tőle a kedvüket, hogy további gyerekeket gyártsanak.

3. Letojt tyúk - értelemszerűen itt olyan nőre gondolok, akinek nem lehet már gyereke, kifutott az időből.

szept. 1. 12:29
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
95%
LOL, egy csomó nem akar gyermeket egész életében.
szept. 1. 12:30
 2/34 anonim ***** válasza:
81%

Erre a világra lassan bűn lesz gyereket szülni, úgyhogy nem is tervezem. Soha.

27N

szept. 1. 12:32
 3/34 A kérdező kommentje:
#1: Ezen az oldalon nem, de ennek semmi köze a való élethez. Én nem tudom milyen élőlények járnak ide, de hogy normális emberek nem, az biztos. Mondtam, akiket ismerek, azoknak szinte mind van gyerekük.
szept. 1. 12:33
 4/34 anonim ***** válasza:
28%
Ha az a férfi rendelkezik azzal a pénzzel ami kellene egy gyereket akaró nőnek is, az találhat olyat is aki nem szeretne. De ha csak meg akarja kerülni a anyagi rajtengedélyt mert csoró.... úgy esélytelen
szept. 1. 12:33
 5/34 anonim ***** válasza:
86%

Ne viccelj már. Ismerkedés alatt meg kell kérdezni, hogy akar vagy se. Ennyi. Te ennyire életképtelen vagy?

szept. 1. 12:35
 6/34 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy itt fogalmazol, a guminőt tudom ajánlani jószívvel.
szept. 1. 12:35
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Én meg olyan nőt nem találok, aki akarna gyereket, és még nincs neki férje vagy barátja!

Hát akkor hogy van ez most? :O

39/F

szept. 1. 12:42
 8/34 anonim ***** válasza:
24%

#4 Ezt hangosabban mondd már, hogy hátul is hallják, köszi!

Nőként teljesen egyetértek veled.

szept. 1. 12:43
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Úgy válasszon, hogy megkérdezi még az ismerkedés során.

Az öcsém is így ismerkedett 4 éve és azóta is együtt vannak a feleségével és nem akarnak gyereket. Öcsém 41, felesége 43. Mindketten gyermektelenek.

szept. 1. 12:49
 10/34 A kérdező kommentje:
#7: Azok a nők, akik nem akarnak gyereket, általában alsókategóriásak. Tehát te csak alsókategóriás nőket találsz és élhetsz velük evolúciós zsákutcaként.
szept. 1. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!