Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi, aki nem akar gyereket, hogy válasszon nőt?

Figyelt kérdés

A legtöbb nő 25 és 35 éves kora között szül. Akiket ismerek, azoknak a 90%-uk szült 35 éves kora előtt. A nők akarnak gyereket, ez beléjük van programozva, kivéve azokat, akik gyári hibásak. Tehát ha egy férfi nővel kezd, de nem akar gyereket, akkor számolnia kell ezzel, mint potenciális veszélyforrással.

Három esetet látok, ahol a férfi nyugodt lehet, hogy a nő a következő 5 évben nem akar majd tőle gyereket:

1. Tinilány - a tinilányok általában nem akarnak gyereket az elkövetkezendő 5 évben.

2. Egyedülálló anya, akit plasztikai sebész tett helyre szülés után. - Nem mindenki egy Duró Dóra, a nőket sokszor lestarpálja a szülés és végleg elveszi tőle a kedvüket, hogy további gyerekeket gyártsanak.

3. Letojt tyúk - értelemszerűen itt olyan nőre gondolok, akinek nem lehet már gyereke, kifutott az időből.

szept. 1. 12:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
96%
Nyugodjál meg kérdező neked senki nem fog gyereket szülni, a nők sem olyan hülyék, mint amennyire szeretnéd.
szept. 1. 12:53
 12/34 anonim ***** válasza:
93%
hogy vagyogatunk kereszténycel bácsi?
szept. 1. 12:54
 13/34 Noren1989 ***** válasza:
69%
Figyelj, én ilyen vallàsos, 30as doktornőt is ismerek, akinek màr kongattak. Szerintem célozd meg az értelmiségi, karrierista réteget. Ja, hogy oda kevés vagy, mint mackósajtban a brummogàs...?
szept. 1. 12:55
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Szóval te nem akarsz gyereket, de lenézed azt a nőt, aki ugyanígy gondolkodik erről a kérdésről, mint te. :D

Fuck logic.

szept. 1. 14:01
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

14, ugyanezt akartam írni :D ez komolyan nem normális, ő maga írja le:

"Azok a nők, akik nem akarnak gyereket, általában alsókategóriásak. Tehát te csak alsókategóriás nőket találsz és élhetsz velük evolúciós zsákutcaként."

De hát ő maga sem akar gyereket😃 akkor őt mi különbözteti meg ezektől a nőktől?

vagy csak azért mondja azt, hogy "nem akarok" mert annyira csóró, hogy egyről sem tudna gondoskodni? hm...🤔 csak nem megint egy alsókategóriás incel vergődésnek lehetünk tanúi?

Valószínűleg csúnya vagy ... de cserébe buta is!

szept. 1. 14:10
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

ja rájöttem...szerintem ő nincs azzal tisztában, hogy létezik olyan, hogy TUDATOSAN gyermektelen nő... Azt hiszi a szerencsétlen, hogy csak annak nincs gyereke 35 felett, akinek nem sikerült felcsináltatni magát 😆

Hát te tényleg egyedül fogsz meghalni...ennyi ésszel tényleg egy igazi evolúciós zsákutca vagy.

szept. 1. 14:16
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Érdeklődjön a nő jövőbeli céljai felől!

Nem biztos, hogy mindenki vágyik gyerekre, de az ilyen kardinális kérdéseket illetően nyíltan, egyenesen kommunikálni kell egymással.

szept. 1. 15:33
 18/34 A kérdező kommentje:
#14: Én csak a következő 5 évre tervezek, utána még változhatnak a dolgok, de ezek a fránya nők 1-2 év után képesek azt mondani, hogy ők gyereket akarnak most azonnal.
szept. 1. 15:49
 19/34 anonim ***** válasza:
69%

Ilyen világban kinek van kedve gyereket szülni?

Sok ilyen nő van, aki nem akar ...

szept. 1. 15:58
 20/34 anonim ***** válasza:
79%

Ezzel csak az a gond, hogy változhat.

Eleinte sok nő állítja, hogy soha nem akar gyereket...a gondolatát sem tudja elképzelni...soha az életbe kell a fenének...

Hallottam már ezt.

Nem egy kapcsolatom ment emiatt tönkre mert pár év után ez megváltozott a nőnél.

Szóval sokan nem akarnak, csak maradna is így.

szept. 1. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!