Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz ez az itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz ez az itteni gyk-s nőkre? KÉP

Figyelt kérdés
[link]
okt. 28. 15:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én tulsulyos vagyok (nem extrem modon, de nem az elvárt 45kg XS meret vagyok) tisztában vagyok vele, hogy nem tetszhetek mindenkinek, de ezzel nincs baj. Rajtam 15kg felesleg van kb, iszonyat magas tesztoszteron, magas kortizolszint, es kb egyáltalán nem mukodo pajzsmirigy. Egeszsegesen étkezem, sportolok, és igy tudom tattani a 70kg ot. Ha most ezt tudod, hogy nem tehetek róla, akkor el tudod fogadni? Akkor tetszenék? Nyilvan nem! Nekem nem tetszenek az alacsony pasik, számomra, nem vonzo, és ez nem függ attol, hogy tehetsz e rola, vagy sem, ahogy nálad sem

okt. 29. 06:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Sztem az itteni nők többsége nem ennyire idióta. Engem speciel túlsúlyos nőként nem zavar, ha egy férfinek nem én vagyok az ízlése - megvan hozzá a joga, az ízlés az az esetek többségében belülről jön (azt meg csak sajnálni tudom, akinek a média formálta meg meg akar felelni másoknak a párválasztásával).
okt. 29. 12:33
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

De ez egy buta képregény. Fordítsd meg, merre néznek az emberek, és már nem kell kimondani hangosan a halk részt.

Egy csomóan elmennek melletted naponta, akiknek túl kövér, alacsony, kopasz, ronda, csámpás, rosszul öltözött vagy, csak nem mondják ki, mert mi értelme.

Nem vonzódni valakihez nem bűn, de az emberek nem is mondják ezt ki, csak ha kiköveteled tőlük... aki viszont kérdez, az ne sértődjön meg a válaszon.

okt. 29. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!