Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
Mennyire igaz ez az itteni gyk-s pasikra? 😬
2/13 anonim válasza:
Kétlem, hogy olyan sok afroamerikai nő látogatná ezt az oldalt, max 1-2.
3/13 anonim válasza:
De ki kérdezi meg, milyen magas vagy? Hisz látja. Hobbitokat nem veszek észre.
4/13 anonim válasza:
Mindkét dolog látszódik elsőre, az ember elég sok információt szerez vizuálisan.
5/13 anonim válasza:
Nem értem, miert baj az, ha valakinek nem tetszenek az alacsony pasik. Én itt még egyetlen kommentet kerdest sem lattam arra vonatkozolag, hogy valaki hisztizetz volna, mert elutasitottak, amiért tulsulyos
6/13 anonim válasza:
Ugyan nem nagyon látogatom ezt a kategóriát, de csak faszikat láttam itt rinyálni meg háborogni, hogy őket túlsúlyosként elutasítják a nők 🤡
7/13 anonim válasza:
Ide csak pasik járnak, elvétve 1-2 Ursula típusú nő
8/13 anonim válasza:
ide sok jó csaj nem jár, szóval ha itt akármelyik nővel is kezdesz beszélni akkor 90% esély van rá hogy vagy dagadt vagy olyan szép hogy lemegy a bányába és feljön a szén :) De jó "pasi" se nagyon van itt, azok most is valószínűleg valami csajt szednek fel épp és pont leszarják a csaj érzéseit csak megdugják és helószia mennek a következőre :D
9/13 anonim válasza:
5#
Mert a dagadt nő tehet arról, hogy miért dagadt, az alacsony pasi meg nem tehet arról, hogy miért alacsony.
De tudom, a nők szerint csak a magas pasi lehet értelmes, igényes férfi.
10/13 anonim válasza:
#9 és? Van egy csomó olyan adottság, amiről nem tehetünk, változtatni sem lehet rajta, mindenkinek szuverén joga eldönteni, hogy ki/mi tetszik, szimpatikus neki. A dagadtság mondjuk pont hülye példa, nem egy fazon nyíg itt is, hogy miért nem talál elég molett vagy extrém kövér csajt. Ez a "humoros" kép meg úgy, ahogy van, f.szság: még egy párhuzamos univerzumban sem fordul elő szerintem, hogy (bármilyen) nők férfiakat próbáljanak meg felcsípni, leszólítgatni az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!