Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretnétek gyereket a jövőben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnétek gyereket a jövőben?

Figyelt kérdés
Férfiakhoz szól a kérdés.
okt. 28. 10:17
A kérdező szavazást indított:
Igen. 20 év alatti vagyok.
Igen. 20-30 év közötti vagyok.
Igen. 30-40 év közötti vagyok.
Igen. 40 feletti vagyok.
Nem. 20 év alatti vagyok.
Nem. 20-30 év közötti vagyok.
Nem. 30-40 év közötti vagyok.
Nem. 40 feletti vagyok.
Talán, nem vagyok benne biztos.
Nem szeretnék mert már vannak gyerekeim.
50 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem, itt a klimavaltozas, nem tudod mi jon..
okt. 28. 10:20
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Nekem már van egy és nem kéne több ebbe a világba. Egyre rosszabb a helyzet.
okt. 28. 10:21
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem. 30N
okt. 28. 10:22
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

Igen, szeretnék, anyagilag már állok úgy, hogy bátran mernék belevágni, most még testileg is úgy vagyok, hogy könnyebben tudnék éjszakázni, mint 10 év múlva. Csak kéne találnom egy rendes, megbízható társat.

31/F

okt. 28. 10:26
 5/16 anonim ***** válasza:
52%
Ki futottam az időből! 38 éves vagyok de 36-45 közötti nők illenek hozzám. De egy negyvenes nő már nem akar belekezdeni ebbe. És ha lenne is mondjuk egy 36 éves aki igen!? Az elvárná hogy a feltételeket biztosítsam hozzá! Ami saját ház, autó, 1-1,5 M kereset és azt is kalkuláljam bele hogy miután már lesz gyerek akkor hármukat kell el tartanom , mert a legtöbb modern nő úgy gondolkozik hogy szülés után > ő többet munkahelyre nem megy dolgozni.
okt. 28. 10:28
 6/16 anonim ***** válasza:
73%
Nem. 45 éves férfi vagyok Fejér megyéből. Van 2 gyerekem az előző házasságomból. Szingli anyukát keresek magam mellé, aki már szintén nem szeretne gyereket.
okt. 28. 11:00
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
5# elképesztő hogy hogy fel tudod magad huzni a nem létező problemadon😃
okt. 28. 11:13
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

Nem, mert nincs hozzá megfelelő anyagi háttér. 2-3x többet kéne keresnem ahhoz, hogy bele merjek vágni.

F

okt. 28. 11:13
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

Nem.

Van hozza hatter es tars, de nem szeretnénk.

26N

okt. 28. 11:17
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem. De ha szeretnék se lehetne, mert nem rajtam múlik. Tőlem senki nem szeretne, szóval már nem is érdekel. Amúgy se akarom továbbadni a génjeimet, nem érzem azt, hogy érdemes lenne nekem szaporodnom. Túl sok szarságot örkölnének az utódok, nem akarok senkivel szánékosan kicseszni.

Amúgy se tudnék túl sok mindent biztosítani egy gyereknek, nincs olyan anyagi helyzetem.

okt. 28. 11:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!