Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számos férfi miért kötelezi el magát (család/gyerek)
egy debella antinővel?
Figyelt kérdés
Olykor látok ilyen pasikat akik alapvetően se nem dagadt tehenek, se nem cingár manletek hanem egy átlagos férfias izmosabban mackós családapa alkatuk van és arcra se néznek ki amorf módon mégis olyan nőkkel vannak házastársi viszonyban és vállaltak tőlük gyereket, akik a tipik rövidhajú, sonkalábú "Michelin-bábú" kategóriába tartoznak Susan Boyle féle arcberendezéssel.
Ja és fontos infó, hogy látszik rajtuk, hogy nem is csórók, diplomás jól szituált értelmiségi emberek (mérnök/sales/középvezető stb.).
Lehetséges, hogy van olyan kényes pontjuk (pl. kis pénisz) ami miatt nem mertek elköteleződni egy jobb nő mellett nehogy megalázza őket? Vagy talán múltbeli hűtlenségből vagy sztereotípiából eredeztethető, hogy a "kövér antinő úgysem fog engem megcsalni"?
Én általában azt látom, hogy színvonalas pasiknak konkrétan ronda, amorf, kövér nőik, feleségeik vannak. Szép nők tudják hogy azok, ők köszönik szépen, nem házasodnak, ők élvezik hogy bárkit megkaphatnak. Nem egy gyönyörű nő ismerősöm van, akik konkrétan széthullottak mint ember. Nem tudják mit akarnak, bárkit megkaphatnak, olyanok mint az ovisok, akik elé 100db szuper játékot tesznek. Már nem is akarnak játszani, hisztisek lesznek, a bőség zavara lenyomta őket.
okt. 28. 14:25
22/28 anonim válasza:
Az én nejem is rusnya bálna lett, pedig fiatalon szép és csinos volt.
Végül a jelleme miatt váltam el tőle, a külsejét még elfogadtam volna.
Mit ér a szépség, ha nincs boldogság?
okt. 28. 14:52
23/28 anonim válasza:
Olyan kérdés miért nincs, hogy a szuper testű, topmodell nőnek borzasztó a természete, a férfi mégis vele van?
Azért, mert a férfiaknak csak a külső kell, semmi más. Egy topmodell testért bármit megtesznek, hagyja hogy a nő az összes pénzét feleméssze, hogy szolgaként banjon vele stb.
okt. 28. 15:10
24/28 anonim válasza:
Én úgy képzelem el, hogy ezek átlagosan jól kinéző férfiak kezdeményező képesség nélküli, jófiús, unalmas, gyenge jellemek. Akik nem éreznek kényszert egy jó nő meghódítására, ezért azok nem is foglalkoznak az velük. A debellák viszont nem restek kezdeményezni, mert nekik főnyeremény egy ilyen pasi. Eljátsszák (mind azt amire egy jó nő nem volna hajlandó) az odaadó, megértő szerető, gondoskodó, én vagyok neked az igazit, mert ők már előre látják ahogy a jól kereső minta apuka tolja a babakocsit a játszótér felé, miközben ők a műkörmösnél puffadnak. Szegény ördögöknek persze ekkor már késő...
okt. 28. 15:16
25/28 anonim válasza:
Én még egy jó nő mellett sem kötelezem el magam
okt. 28. 16:29
26/28 anonim válasza:
Nemcsak a röffencsek mellett vannak ilyen pasik, hanem aszott, gonoszképű lárvák mellett is. Akik ha megszólalnak,csak veszekedni tudnak.
Sajnálok sok férfit,mert sokuknál látszik az undor az arcukon.
De már késő, előbb kellett volna gondolkodni !
okt. 28. 16:48
27/28 anonim válasza:
26. Nőknél nem? Mihaszna, lusta pasik mellett gályáznak, hátha kapnak egy jó szót! 8 év alatt mennyi de mennyi nővel privátoztan innen, akikben az volt a közös, hogy az optimista és vidám álarc mögött az volt a valóság, hogy már 100x megbánták hogy kihez mentek férjhez. Most meg már ott vannak a gyerekek, a hitel, a ház, a pasi meg kiskirály, a válás nem opció. Gondolod hogy csak óriási nagy problémák tudják megmérgezni egy kapcsolatot? Elég csak annyi, hogy egy polgári nő férjhez megy egy tehetős paraszthoz, akinek nulla az érzelmi intelligenciája. A parasztot most értsd szó szerint, földbirtok, traktor, hektár földek. Aztán szegény nő meg vár valami intelligens és udvarias gesztusra... A végén meg benne marad a házasságba, mert anyagilag minden biztosítva van. Szóval na.
okt. 28. 17:15
28/28 Senior Séf válasza:
Az első komoly kapcsolatom 49 éve, 16 évesen a nálam két évvel időseb, a gimi örökös szépségkirálynőjének kikiáltott csajjal szövődött. 1 évig voltunk egy pár, aztán nem bírtam tovább,hogy minden a kinézetésről szól. Akkor megtanultam, nem a legszebb nőt kell feleségül venni, hanem aki a legszebbé teszi az életedet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!