Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számos férfi miért kötelezi el magát (család/gyerek) egy debella antinővel?
Olykor látok ilyen pasikat akik alapvetően se nem dagadt tehenek, se nem cingár manletek hanem egy átlagos férfias izmosabban mackós családapa alkatuk van és arcra se néznek ki amorf módon mégis olyan nőkkel vannak házastársi viszonyban és vállaltak tőlük gyereket, akik a tipik rövidhajú, sonkalábú "Michelin-bábú" kategóriába tartoznak Susan Boyle féle arcberendezéssel.
Ja és fontos infó, hogy látszik rajtuk, hogy nem is csórók, diplomás jól szituált értelmiségi emberek (mérnök/sales/középvezető stb.).
Lehetséges, hogy van olyan kényes pontjuk (pl. kis pénisz) ami miatt nem mertek elköteleződni egy jobb nő mellett nehogy megalázza őket? Vagy talán múltbeli hűtlenségből vagy sztereotípiából eredeztethető, hogy a "kövér antinő úgysem fog engem megcsalni"?
Számos nő meg miért kötelezi el magát egy olyan férfi mellett, aki szó szerint kisgyerekként viselkedik?
Hagyd abba, hogy másokat figyelsz, elemzel és boldogabb lesz az életed.
A nők felfelé a férfiak mindig lefelé ismerkednek. Tehát egy nő alapvetően olyan férfit keres aki minden szempontból jobb nála (vagy legalábbis a ő úgy véli, hogy a férfi jobb) míg a férfiak inkább - pontosan emiatt - olyan nőt keresnek aki mindenben gyengébb náluk, de pont csak kicsivel.
Ez a hipergámia lényege.
Nekem is pletykáltak kollégák a hátam mögött, hogy hogy lehet olyan férfival mint a férjem. Nekem szerencsés genetikám van+edzek, egészségesen eszem, szeretek szépen öltözni sminkelni.
Férjem nagyon túlsúlyos, megkopaszodott, de sajnos, nem áll neki a legjobban.
Mikor megismerkedtünk, gyönyörű dús feketes haja volt és sportos testalkata. Nyilván, nem vagyok boldog a változástól, amin keresztülment, de 15 éve vele vagyok, szeretem, van 2 gyerekünk. Nagyon bánt, mikor néha megnéznek az utcán ha kézenfogva megyünk és látom, mit gondolnak. Jó lenne, ha mindenki a saját életével foglalkozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!