Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számos férfi miért kötelezi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számos férfi miért kötelezi el magát (család/gyerek) egy debella antinővel?

Figyelt kérdés

Olykor látok ilyen pasikat akik alapvetően se nem dagadt tehenek, se nem cingár manletek hanem egy átlagos férfias izmosabban mackós családapa alkatuk van és arcra se néznek ki amorf módon mégis olyan nőkkel vannak házastársi viszonyban és vállaltak tőlük gyereket, akik a tipik rövidhajú, sonkalábú "Michelin-bábú" kategóriába tartoznak Susan Boyle féle arcberendezéssel.

Ja és fontos infó, hogy látszik rajtuk, hogy nem is csórók, diplomás jól szituált értelmiségi emberek (mérnök/sales/középvezető stb.).

Lehetséges, hogy van olyan kényes pontjuk (pl. kis pénisz) ami miatt nem mertek elköteleződni egy jobb nő mellett nehogy megalázza őket? Vagy talán múltbeli hűtlenségből vagy sztereotípiából eredeztethető, hogy a "kövér antinő úgysem fog engem megcsalni"?

okt. 28. 09:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
79%
sztem hasonló a hasonlóhoz. Nekik ez vmiért megfelel.
okt. 28. 10:01
 12/28 anonim ***** válasza:
48%

Számos nő meg miért kötelezi el magát egy olyan férfi mellett, aki szó szerint kisgyerekként viselkedik?

Hagyd abba, hogy másokat figyelsz, elemzel és boldogabb lesz az életed.

okt. 28. 10:05
 13/28 anonim ***** válasza:
14%
Kérdező túl becsülöd a látott férfiakat! Mai világban vékony nője csak annak lehet aki szintén férfiként is vékonyabb típus (68-75) kg. B, a pénzeseknek
okt. 28. 10:22
 14/28 anonim ***** válasza:
79%
Valószínüleg a nő még megismerkedésükkor nem így nézett ki. Vagy egy kényelmi helyzet volt, pl egy munkahelyen dolgoztak, szomszédok voltak és ez volt a kézenfekvő. De az is lehet a pasi sokat csalódott a "szép" nőkben, és inkább beérte azzal ami van. Vagy a nő jófej, vicces plusz jól főz és úgy meglovagolja, hogy leesik a feje. Ez sem kizárt. :D
okt. 28. 10:23
 15/28 anonim ***** válasza:
22%
Nem mindenki olyan szenny, mint te...
okt. 28. 10:35
 16/28 anonim ***** válasza:
46%
10# nagyon unalmas már a picsogasod....
okt. 28. 10:57
 17/28 anonim ***** válasza:
57%

A nők felfelé a férfiak mindig lefelé ismerkednek. Tehát egy nő alapvetően olyan férfit keres aki minden szempontból jobb nála (vagy legalábbis a ő úgy véli, hogy a férfi jobb) míg a férfiak inkább - pontosan emiatt - olyan nőt keresnek aki mindenben gyengébb náluk, de pont csak kicsivel.

Ez a hipergámia lényege.

okt. 28. 11:19
 18/28 anonim ***** válasza:
87%

Nekem is pletykáltak kollégák a hátam mögött, hogy hogy lehet olyan férfival mint a férjem. Nekem szerencsés genetikám van+edzek, egészségesen eszem, szeretek szépen öltözni sminkelni.

Férjem nagyon túlsúlyos, megkopaszodott, de sajnos, nem áll neki a legjobban.

Mikor megismerkedtünk, gyönyörű dús feketes haja volt és sportos testalkata. Nyilván, nem vagyok boldog a változástól, amin keresztülment, de 15 éve vele vagyok, szeretem, van 2 gyerekünk. Nagyon bánt, mikor néha megnéznek az utcán ha kézenfogva megyünk és látom, mit gondolnak. Jó lenne, ha mindenki a saját életével foglalkozna.

okt. 28. 11:20
 19/28 anonim ***** válasza:
36%
16: Szerencsédre nyugodtan figyelmen kívül is lehet ám hagyni.
okt. 28. 11:20
 20/28 anonim ***** válasza:
59%
Én is hasonló túlsúlyos nő vagyok. Mikor megismerkedtünk jobban néztem ki, mint ő pasiban, aztán meghíztam az évek alatt. De nagy valószínűséggel, ha nem lennénk együtt akkor sem maradnának meg mellette normális, szép nők, mert egy kisé nárcisztikus, de jól néz ki... Mindig ronda női voltak. Szóval nem mindig kell irigykedni. Hidd el lelkileg teljesen megnyomrítana.
okt. 28. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!