Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésben régóta sikertelen nők és férfiak! Hogy tudtátok elérni azt, hogy a mindennapjaitokban ne okozzon lelki frusztrációt a szerelem hiánya? El tudtátok-e egyáltalán érni?
8#
Most meg próbálod rámkenni a saját szrodat...
Nem én aljasoztam le a ronda nőket, hanem te az alacsony férfiakat.
Egyébként nem csodálkozom, a legtöbb nő szerint a magas pasi vonzó, értékes ember, az alacsony pasi meg selejtes görény.
11: Már 30 fölött is egyre inkább, illetve környezetfüggő, felénk ez már 25 körül elindult.
Szerintem az elterelés azoknál működik igazán, akiknek amúgy sincs annyira igényük semmire... Meg egy bizonyos kor és/vagy egyedül töltött időmennyiség alatt. De aki mindig is sikertelen volt vagy már eltelt 6-7-10-stb. éve így, ám még nem elég öreg ahhoz, hogy már ne is legyen téma ez nála, az hobbizgathat orrvérzésig... Hiába a kényszeres menekülés a különféle pótcselekvésekbe, ez nem megoldás. Csak a felszínen egészségesebbnek látszik.
12
Ez az a válaszoló, aki minden kérdés alá leírja, hogy a ronda férfiak egyúttal gonoszok, szenvedélybetegek, igénytelenek, bántalmazóak stb.
Többször próbáltam elmagyarázni neki, hogy nem, a genetikailag taszító külső még egyáltalán nem determinál senkit arra, hogy emberileg szar legyen, de sosem sikerült átvinni a gondolatot. Vagy troll vagy végtelenül hülye.
16
Külön kiemeltem, hogy vitatkoztunk már erről. Nem túl nagy agymunka kitalálni, hogy melyik felhasználó lehetek, Sherlock. :D
Arra viszont sosem kaptam választ, hogy szerinted hol vannak azok a ronda férfiak, akik nem alkoholisták, nem drogosok, nem agresszívak és esetleg ismerik a fogkefe használatát? Nos?
Csak mert mindig azon sírsz, hogy jaaaaj, ronda, gonosz, erőszakos, igénytelen, ostoba senkiháziak jutnak neked. Hát hogyhogy? Csak nem azt állítod, hogy nem létezik olyan férfi, aki külsőre bár nem túl vonzó, de azért egy konszolidált éltet él? Nincs ilyen? Minden ronda pasi maga a sátán?
Ja, csak azt nem emelted ki (konkrétan elhallgattad), hogy te úgy "vitatkozol" ám, hogy szép vagy, és ezért cserébe nem kis dolgok vannak elnézve neked/tőled... Ebből a pozícióból minimum hiteltelen vagy.
Hol vannak azok a férfiak? Koslatnak a legalább átlagos nők után. Mert ők férfiként megtehetik, míg egy ronda nőnek tényleg csak a legalja jut (ami a gyengébbek kedvéért továbbra sem azzal egyenlő, hogy alacsony). Nem kiegyenlített a "piac", ez részben abból fakad, hogy melyik nem mit milyen súllyal vesz figyelembe, részben abból, hogy sokkal több a szép nő, mint férfi, és így eltolódik az egész, illetve vannak még egyéb okai is.
18
"ezért cserébe nem kis dolgok vannak elnézve neked/tőled"
Felvilágosítanál, hogy egészen pontosan micsoda? Csak mert úgy tűnik töviről hegyire ismered az életemet - esetleg velem is megoszthatnád, hogy ki és mit néz el nekem a külsőm miatt. (Mert ugye az teljesen elképzelhetetlen, hogy a párom boldog mellettem. :D)
Szóval átlagos nők után koslatnak. És szerinted az átlagos nők összejönnek velük? Mert nekem azért itt bűzlik a dolog. Egy átlagos nő ugyan miért jöjjön össze egy ronda pasival, amikor egy átlagost is megkaphat? Nekem eszembe sem jutott volna összejönni egy nálam lényegesen rosszabbul kinéző emberrel, és ezzel a legtöbb (nem aranyásó) nő így van.
Tehát állíthatod, hogy a ronda de normális férfiak átlagos nőkkel vannak, de nem jön ki a matek... Még ha utánuk is futnak, előbb-utóbb csak leesik nekik, hogy átlagosnál vagy szebbnél egyszerűen nincs esélyük.
Persze, hogy "nem jön ki a matek", ha nem vagy hajlandó elfogadni, belátni, hogy több (méghozzá sokkal!) a szép nő...
Vagy most komolyan le kell vezetni a piac eltolódásának ezt az okát? Jó. Nem jut minden szép nőnek szép férfi, mert eleve nincs annyi. Amennyi van, azzal pedig nem ritkán egyéb problémák vannak. Úgyhogy ők elkezdhetnek nézelődni lefelé, kivéve, ha örömmel maradnak egy életen át egyedül. Ez a lefelé esetünkben az átlagos férfiakat jelenti, akiket lazán lenyúlnak az átlagos nők elől. Tehát az átlagos nők is mehetnek lejjebb, ez a simán csak ronda férfiak szintje. És meg is érkeztünk oda, hogy hol buktak a ronda nők. Ők erről a szintről szorultak ki, nekik is lejjebb kell menniük, és ez a lejjebb lesz az alja.
De nyugodtan követelj statisztikát arról, hogy miből mennyi van, ahelyett, hogy szétnéznél a kis magyar valóságban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!