Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél van olyan, hogy jól esik nekik a figyelem meg az egópolírozás, csak letagadnák, hogy kitől kapták?
Velünk férfiakkal előfordul, hogy lefekszünk egy nővel, aki nem is az esetünk, mert bolondok lennénk elszalasztani a lehetőséget. Legfeljebb később letagadnánk, hogy kettyintettünk azzal a nővel.
A nőknél is van ilyen, jól érzem? Csak náluk érzelmi téren: amikor jól esik a pitizés, a figyelem, az egósimogatás. Még ha egy olyan pasitól is jön, akit utána letagadnának. Az ilyen pasikat szokták utána lekoptatni, hogy "legyünk csak barátok" vagy "biztos csak szexet akar, fujj"
Nekem biztosan nem.
Rém idegesítő, ha egy olyan valaki nyomul, aki taszító bármilyen szempontból is számomra.
Nekem nem kell egosimogatás senkitol.
Vagy látok valakiben rációt akarom kivánom vagy nem.
Ha vki ugy kezdi hogy eleve lekezel hogy szerinte csak szexre vagyok jo az el se jut addig se hogy szemelyes talalkozasra méltassam egyaltalán.
Nem. Nálam ez pont egocsorbítás.
Magam alatt vagyok, és akkor egy ronda szar nyalná a seggem... Az élettől is elmegy a kedvem, hogy ez a szardarab azt hiszi, rám nézhet.
7
Milyen személyiség kell ahhoz hogy egy embertáradat szardarabnak mond, amikor lehet csak annyi a bűne hogy nem 70 kilós sràc , hanem 85 testesebb. ?
9. vagyok
Azt azért hozzátenném, hogy nem szoktam hülyíteni egy férfit sem, nem flörtölök olyannal, akivel nem gondolom komolyan. Megköszönöm szépen a bókot és továbbállok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!