Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Hogy vennétek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy vennétek ha szólnának a kommunikációs képességeitek miatt?

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok.

Eddig egy komoly párkapcsolatom volt, de szakítottunk.

Amikor úgy éreztem hogy készen állok egy komoly párkapcsolatra, több társkereső applikációra is felregisztráltam. Jöttek szép sorban a match-ek és az üzenetek. Sokaknak vissza írtam, de amit észrevettem hogy a többsége a beszélgetéseknek akadozva ment. Nem volt gördülékeny. Sok az egyszavas, minden el van szexualizálva, nincsenek kérdések stb. Sokszor azt érzem hogy csak miattam halad a beszélgetés.

És tudom hogy van aki félénk, vagy online nem erős a beszélőkéje, de mivel nekem az, és a chat alapján döntöm el hogy lesz e találkozás, fontos lenne hogy ott jól menjenek a dolgok.

Szóval, az lenne a kérdésem, hogy ha egy idő után a beszélgetésekbe jelzem hogy mi nem tetszik, vagy min kéne változtatni hogy én is élvezzem a beszélgetést és hogy találkozó biztosabb irányba haladjunk tovább szóljak, vagy inkább hagyjam az egésszet, mert nem fog más lenni, sértő ha ilyen miatt szólok?

aug. 29. 18:29
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Nem az, de tartsd észbe, hogy lehet az amit írtál, meg az is, hogy nem akarnak nagyon belevonódni a dologba ilyen téren, míg a kommunikáció is ilyen személytelen. Esetleg próbáld ki, hogy hang vagy videóhívással milyen gördülékeny.
aug. 29. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

" Sok az egyszavas, minden el van szexualizálva, nincsenek kérdések stb."

Mivel úgy írtad match, feltételezem tinder. Na most ott eléggé alapvetés hogy minél kevesebb beszélgetés, mert csak úgyis eltünik a partner. Tehát legfontosabb alapdolgok, majd találkozó lebeszélése, a többség így csinálja. Ráadásul mivel mainstream app és még mobiltelefonos is, a többség nem is tud és nem is fog rajta pötyögni hosszasabban, az kicsit másik műfaj. Az talán inkább a weboldalas társkeresőnél ment jobban, esetleg fórumokon való ismerkedésnél. Bár ott se mindenki vevő rá.

Ez pedig hogy kinek lehet szólni kinek nem arról hogy neked mi az igényed, hát embere válogatja. Van aki a legkisebb jogos kritikától is azonnal halálosan megsértődik, főleg manapság. És van olyan is aki kifejezetten a kedvedre szeretne tenni, náluk valószínű értő fülekre találna a kérésed. Mármint feltételezem kérésed, nem pedig kritikád. Utóbbi tényleg rossz irányba vinne mindent. Ja és van aki tényleg nem képes így online hosszasan írogatni, vagy nem akar, náluk olyankor ezzel az elköszönést vagy épp ghostingot is kockáztatod. Szóval mérlegelj ezek szerint.

aug. 29. 18:46
 3/10 A kérdező kommentje:

A hanghívás egy katasztrófa. Eddig mindig rosszabb volt mint a chat. Ők kezdeményezték eddig, hogy chaten nem lehet olyan jól beszélgetni inkább hívásozzunk. És vagy alig szólal meg ott is, ha én nem beszélek akkor csend van, vagy annyira magáról beszél hogy nem is hagy szóhoz jutni.

Bár inkább az első a gyakori.

Videó hívasom még nem volt.

aug. 29. 18:48
 4/10 A kérdező kommentje:

Badoo, Tinder és Bumble

Ezeken vagyok fent

aug. 29. 18:51
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

Nő vagy.

Ha besértődik és leleép van helyette 10 másik.

Ha arcoskodik tiltod.

Üdítő kivétel lennél azzal, hogy nem csak eltűnsz, ha nem tetszik a műsor, de elmondod, hogy mivel lehetne jobbá tenni.

Tinder az tényleg a szexről szól.

Komolyat keresek, de nyitott vagyok, hát persze, de vannak más platformok is, ahol jobban a beszélgetésen van a hangsúly.

aug. 29. 19:25
 6/10 Antiszociális lény ***** válasza:
100%
Ha valami nem megy, azt nem kell erőltetni...
aug. 29. 19:46
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem felesleges szóvá tenned, akkor sem változna, mert vagy nem tudnak, vagy nem akarnak jobban kommunikálni. Lehet, hogy egyszerűen az van amit írtak előttem, gyorsan el akarnak jutni találkáig írogatás helyett. Abban is van valami amit te mondtál, minden ember más. Elképzelhető, hogy egyszerűen nem megy nekik annyira írásban. Nőknél is van olyan akiből vért izzadva se lehet még egy teljes mondatot se kicsikarni, más nővel pedig annyira simán, természetesen ment. Kérdezgetni se kellett, haladt magától a beszélgetés.
aug. 29. 19:48
 8/10 anonim válasza:
100%

Tényleg felesleges az ilyet szóvá tenni, mert onnantól kezdve mindig benne lesz egy alap "feszültség" az ismerkedésben.

Legalábbis számomra ez egy olyan dolog, amit nem kell és nem is lehet kierőszakolni. Ha pedig tényleg nem megy gördülékeny módon kötetlenül akkor jobb inkább tovább lépni.

aug. 29. 20:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért lenne jó a videó, mert egyrészt látod valós időben, nem lehet képekkel szórakozni, hallod hogy beszél, ott se nagyon lehet játszani azzal, h máshogy fogalmaz, mint ahogy beszél. Gyorsabban is megvan a benyomásotok egymásról arra vonatkozólag, h összeülnétek-e ugyan ezt személyesen folytatni. Végsősoron időt és energiát takarítatok meg mindketten.

Én személy szerint preferáltam ezt randi előtt, mert ha úgy van, el se megyek vagy a másik el se jön, aztán nem élőben kell ott a randihelyen égetni magatokat.

aug. 29. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:

"Szóval, az lenne a kérdésem, hogy ha egy idő után a beszélgetésekbe jelzem hogy mi nem tetszik, vagy min kéne változtatni hogy én is élvezzem a beszélgetést és hogy találkozó biztosabb irányba haladjunk tovább szóljak, vagy inkább hagyjam az egésszet, mert nem fog más lenni, sértő ha ilyen miatt szólok?"

Mennyi idő után? Mit mondanál neki egyáltalán? Hogy miért nem hívott még el randizni vagy mi?

aug. 30. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!