Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fejleszthetem a kommunikációs képességeimet?
17 éves vagy..eddig nem történt semmi az életeben? meséljetek egymásnak...
de azért mindent ne mondj el..maradjon későbbre is..ha minden titkodat feltárod, már nem leszel rejtélyes számára
Én is kíváncs lennék a válaszra, ugyanaz a problémám mint neked. Másoknak olyan jó dumájuk van, képesek egy hétköznapi sztorit is tök viccesen előadni, mindig tudják h mikor mit kell mondani stb... Amúgy az msnes ismerkedés nem valami jó szerintem...akiket ismerek mind azt mondják h msnen sokkal viccesebb, szórakoztatóbb vagyok mint élőben....
Szóval engem is érdekelne a válasz :)
20:04-es vagyok..ezen gondolkozok azóta de nem jövök rá h mit mondhatnék..
de ha megnézzük h mondjuk a showder clubban mondjuk a kiss ádám, múltkor volt Szicílián..én miket mesélt..nézzétek meg http://www.youtube.com/watch?v=FZCDF1QUusI
én kizártnak tartom h ez mind megtörtént vna..sztem annyi volt h elment Szicíliába aztán itt meg kiszínezte..
Nekem is ez a problémám, csak én lány vagyok.:)
A kommunikációs képességem a nullához közelít, bár én eleve csendes vagyok, nem szoktam sokat beszélni. Fiúkkal is eddig 1-2-szer beszéltem csak. Az igaz, hogy msn-en könnyebb beszélgetni, mint személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!