Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fejleszthetem a kommunikációs képességeimet?
Figyelt kérdés
Még sosem volt barátnőm, pedig lassan már 17 leszek. Nem panaszkodom a külsőmre, szerintem jobb vagyok, mint a magyar átlag (vasalt haj, cigi a kézben, ugyanolyan kockás ing stb.), de mégsem vagyok sikeres a lányoknál..Mivel nem próbálkoztam még, mert nem tudom hogyan tegyem. Ezen szeretnék változtatni, de fogalmam sincs, hogy hogyan tudnék szórakoztatni egy lányt :S Nincsenek jó dumáim, csöndes visszahúzódó természetű vagyok, nem tudok kezdeményezni, és félek attól, hogy jó esetben 10-15 perc után néma csönd lenne.2011. máj. 28. 19:57
11/14 .Daniel. válasza:
A sok beszélgetés nem fog sokat változtatni ezen. Ha valaki él vele, akkor ír privátba és adhatok tanácsokat kommunikációval kapcsolatban.
12/14 anonim válasza:
nem kell mindig viccesnek lenni, am simán eltudsz mesélni egy sztorit viccesen sztem:) csak ne görcsölj már rá ember am meg guliba írd be ezt és biztos kidob néhány jó dolgot
13/14 A kérdező kommentje:
Nem viccest mondtam, hanem szórakoztatót. Unalmas vagyok szerintem. Egyébként ha a Google-ben találtam volna valami használhatót, akkor most nem lennék itt..Azt meg nem tudom honnan veszitek, hogy görcsölök.
2011. máj. 28. 21:49
14/14 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyén hangzik, de keress egy csapatot, és kezdj el szerepjátékozni. Egyrészt meglepően sok a rendes lány a játékosok között - vagy az ismerőseik közt-, másrészt hihetetlenül sokat segít, mert a játék során kénytelen vagy kommunikálni. Lehet fikázni a játékosokat, régen én is azt tettem volna, de meglepően sokat javít a szociális képességeken. Azért figyelj oda rá, kivel és hova mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!