Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő megérzi ,hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő megérzi ,hogy egy férfi fél valamitől azonnal othagya ?

Figyelt kérdés
okt. 20. 17:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

10, te nem vagy normális, ha ezt sikerült kiolvasnod a soraimból. Az, hogy összejövök-e valakivel, vagy a szívrohamos nagymamához mentőt hívok-e nem látom hol függ össze.

A kérdés nem az volt, átlépek-e egy pánikbetegen a rohama közepén, hanem, hogy akarok-e olyan párt, akivel ez így megtörténik olykor teljesen hétköznapi helyzetekben.

okt. 20. 18:56
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

11

Ezt te írtad:

"Nekem pl taszító, mikor a rovaroktól, bogaraktól, apró emlősöktől kap sikító frászt valaki. Felnőtt ember ne csapkodjon, meg ugráljon visongva, ha rászáll egy poloska, vagy van pofája egy darázsnak az asztalra szállni."

Szóval ne próbáljon kiabálni, sírni mert nem fogod hallgatni, otthagyod azt jól van. Mindegy mi lesz vele. Teljesen mindegy, hogy potenciális partnerről vagy idegen nőről van szó, téged nem érdekel mert számodra idegesítő, taszító a fóbia miatti viselkedés.

okt. 20. 19:00
 13/16 anonim ***** válasza:
12, a kérdés a párkapcsolatokról szólt, arra is válaszoltam. Átlag helyzetben megfogom a rovart és elviszem, egyrészt, hogy ne csapja agyon a fóbiás, másrészt, mert ez a legegyszerűbb megoldás. De a jövőben nem fogom keresni a visongó társaságát, mert valóban irritál ez a viselkedés.
okt. 20. 19:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem. Mindenki félhet valamitől, akár irreális módon is. Azért ne féljen mindentől is, és ne akadályozza a normális élteben alapvetően.
okt. 20. 19:33
 15/16 anonim ***** válasza:

9# Na jó, de ha novemberben ismerkedtek meg, akkor eltelik majdnem 6 hónap, mire újra előjönnek a rovarok😃 Nyári randikon persze, kiderül 2-3 randi után simán.

Amúgy nem kötekedni akarok, felőlem úgy randizik vagy nem randizik valaki, ahogy gondolja. Én is utálom a bogarakat amúgy, de visongani csak akkor szoktam, amikor nem látom, mi repül a fejemnek, mert megijedek hirtelen.😃 Lódarázs elől mondjuk fixen elszaladok, de ennyi. Ha valakinek ez nem tetszik, akkor ez van, én sem akarok olyannal randizni, akit idegesítek.

okt. 20. 19:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez így kevés infó. Mindenki fél valamitől.
okt. 20. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!