Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő megérzi ,hogy egy férfi fél valamitől azonnal othagya ?
Figyelt kérdés
okt. 20. 17:14
3/16 anonim válasza:
Nekem pl taszító, mikor a rovaroktól, bogaraktól, apró emlősöktől kap sikító frászt valaki. Felnőtt ember ne csapkodjon, meg ugráljon visongva, ha rászáll egy poloska, vagy van pofája egy darázsnak az asztalra szállni.
Szóval, nem árt pontosítani, mitől fél.
6/16 anonim válasza:
5, aláírom, de ettől a véleményem nem változik. Nem fogok olyannal gyereket vállalni, aki ezt a beteges félelemet mélyen elülteti a lelkében, ahogy azt vele tettèk. És nem lesz kevésbé zavaró számomra a reakció, attól, hogy fóbiának nevezik.
7/16 anonim válasza:
6# elég hátul alhattal mikor az empátiát meg a toleranciat osztogatták🤔 ilyen apró szarságert eldobni valakit,akit amúgy szeretsz meg elvileg szerelmes vagy...ne már
8/16 anonim válasza:
"elég hátul alhattal mikor az empátiát meg a toleranciat osztogatták🤔 - kiégtem.
9/16 anonim válasza:
7, ez azért annál előbb kiderül, mint, hogy eljussunk a nagy szerelemig. És nem számít, ha másnak ez apróság, engem taszít ez a viselkedés. Se empatikusnak, se toleránsnak nem kötelező lennem, ha valami zavar. Nem fogom közölni senkivel, hogy ez mit vált ki belőlem, nem bunkózok, csak nem folytatom az ismerkedèst. Ha valakinek az én viselkedésemben zavaró valami, annak se kötelessége összejönni velem az empátia és tolerancia nevében.
10/16 anonim válasza:
Bakker és ha valaki, egy idegen az utcán, üzletben pánikrohamot kap, elszédül, szívrohamot kap mert fél valamitől te otthagyod a sorsára? Az én nagynéném irtó módon fél az egértől, ismerősöm az injekciótól, összeesett már többször még mielőtt beszúrták volna. Ha így állsz hozzá akkor hagyj haljon meg bárki mert ordít, sír? Szerintem te nem vagy normális. 💩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!