Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy magasabb nő, pl. 175-180 centis egy alacsonyabb férfival jön össze, az egészen biztosan a pénze miatt van?
nézz meg egyszer egy 190 centis fickót, csak úgy találomra az utcán, és gondolkozz el, hogy miben különbözik egy bárkitől, aki mondjuk 180, vagy 170, akár 160 centi.
elárulom. semmmibben.
3# A nők nem így gondolják...
magas pasi = vonzó, értékes ember
alacsony pasi = selejtes lúzer
Ez a nők ítélete!
nézd meg azokat a nőket is, akik ezt gondolják.
Ilyen buta kérdést!
És ennyi buta választ!
Kérdező, az egyszer biztos, hogy érted inkább a pénzedért lesznek a nők, semmint az eszedért. Az előző lehet hogy meg van, de az utóbbi biztos nincs.
Nem. Nekem pl az alacsonyabb pasok jönnek be.
Nem értem mi a jó abban, ha folyamatosan kitekert nyakkal kell felnéznem valakire, olyan magas. Mi ebben a vonzó, férfias? Az ilyen magas pasik amúgy is ropi vékonyak szoktak lenni.
A pici nőknél végképp nem értem.. A 150 centis törpe állva leszophatja az ilyen 2 méteres pasikat. Talán ez jön be nekik a dologban?
Ez nem 100% biztos
Találkoztam már hatalmas nővel akinek 170 cm-es férje volt. És nem voltak gazdagok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!