Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a lányoknak/nőknek az autó vidéken?
Figyelt kérdés
Lehet csak én kerestem rossz helyen viszont többször célozva volt rá hogy vihetném ide oda kocsival, miután megtudták nincs ghostoltak a lányok.
Így gondolkozom hogy letegyem a jogsit és vegyek autót bár nem lenne szükségem rá megyeszékhelyen belvárosi lakás de mégis elvárásnak tünik. Talán még annyit hogy 29 éves vagyok és 18-21 év közti lányokról volt szó
okt. 15. 11:41
21/28 A kérdező kommentje:
Engem a csajozás része érdekel.
Az hogy sétálnom kell többet ritkán sose zavart.
okt. 16. 09:52
22/28 anonim válasza:
Látom nem vagy képes értelmezni a válaszomat, teljesen leragadtál a p@ncivadász témánál.
Nem baj.........😉
23/28 A kérdező kommentje:
Nem sok esemény van megyeszékhelyen kivül, ha meg utazni kell időközönként megoldható kocsi nélkül is, igazából nagyon kényelmi eszköz sok pénzért
okt. 16. 10:21
24/28 anonim válasza:
Nagyon fontos, pont ezért van 8éve jogsim meg autóm! 32/N
25/28 anonim válasza:
#23.
Elfogadom, hogy egy ilyen garasos típus vagy, és hogy ennyire eseménytelen az életed.
Miután eddig megfelelt ez az állapot, akkor maradjon is így.
Na de akkor fölösleges autóról álmodozni.
26/28 A kérdező kommentje:
Ebben vmi van több esemény sem ártana az életemben így kicsit unalmasnak tűnhetek
okt. 16. 12:14
27/28 anonim válasza:
Szerinted ki az, aki tehetne valamit ebben az ügyben? 🤨
28/28 anonim válasza:
Eleg fontos, de ezert van kocsim es jogositvanyom. Nem is jonnek ossze olyannal, akinek nincs vagy nincs kilatasba rovid idon belul. Tudom, nem ezt a valaszt vartad, de ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!