Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tisztába kell lenni azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztába kell lenni azzal, hogy kinél lehet esélyem?

Figyelt kérdés
okt. 14. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Nem. Próba szerencse.
okt. 14. 21:02
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
Elég unalmas lenne akkor az élet.
okt. 14. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Esélyek ott vannak, ahova te magad csinálsz magadnak esélyeket.
okt. 14. 21:23
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
Ki tudja 1000ből 1 összejöhet
okt. 14. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
26%
Igazándiból. Nem!! Durva, de ez van... ha valaki érdekel, hát érdekkődj nála, és figyeld a jeleket.
okt. 15. 00:32
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Ne áltassuk magunkat! Vannak jelek, amikor nem érdemes próbálkozni.

Pl. ha az akciós oldalakról veszed a márkás cipőt, akkor ne próbálkozz fancy csajnál. Ugyanez, ha érettségizett vagy, inkább hagyd ki a kétbites buxákat.

okt. 15. 06:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy olyan lány ismerősöm akivel tök jól mutattunk egymás mellett, de mégsem jöttem be neki. Fordítva is megesett. Volt akire azt mondtam hogy ááá vele tuti nem, aztán megismertem, összejöttünk szóval....
okt. 15. 09:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem "kell", de sok fölösleges kellemetlenségtől, kínos pillanattól, égéstől, alázástól kíméled meg magad. Ha "tudod, hol a helyed", kevesebb a pofon, mert legalább azért nem kapsz, hogy megtanuld... Ez olyan, hogy pl. én ronda nőként még csak rá sem pillantok átlagos vagy átlag feletti férfira, nem hiányzik a reakció, hogy "pff, bszd meg, nézz már magadra, mégis mit akarsz, hogy képzeled?!" (nem kell ezt kimondani, nonverbálisan is átadható).
okt. 15. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!