Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg nincsenek ennyire tisztába a férfiak ismerkedési helyzetével?

Figyelt kérdés
Pár csinos kolléganővel beszélgettem és bizony meglepett mikor azt beszélték hogy a csúnya férfiak is hűtlenek mert manapság egy csúnya férfi is viszonylag könnyen tud szerezni magának átlagos nőt
2023. nov. 28. 17:08
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
86%
Szia igen szia
2023. nov. 28. 17:09
 2/34 anonim ***** válasza:
10%
Ja könnyen, jaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ennyire nem lehetnek hülyék
2023. nov. 28. 17:13
 3/34 anonim ***** válasza:
70%
Simán tud találni magának. Az én ismeretségi körömben is.
2023. nov. 28. 17:13
 4/34 anonim ***** válasza:
19%
És ki nekik a csúnya férfi, Brad Pitt?
2023. nov. 28. 17:21
 5/34 anonim ***** válasza:
80%
Azt nem mondanám, hogy könnyen tud nőt szerezni.Abban viszont egyetértek, hogy a csúnya férfiak is hűtlenek.Amúgy a hűtlenség nem ott kezdődik ám, hogy megcsalsz valakit.Akkor is hűtlen vagy, ha csak azért nem dugsz félre, mert lepattintott, akire rámásztál.
2023. nov. 28. 17:23
 6/34 anonim ***** válasza:
90%
Hacsak azért nem hűtlen egy férfi, mert nincs kivel, az régen rossz. :D
2023. nov. 28. 17:27
 7/34 anonim ***** válasza:
63%
A pasik hamarabb találnak másik nőt mint a nők másik pasit. Merr a pasik olyanokkal is foglalkoznak akik nekik nem is kell. Nincs náluk léc sem.
2023. nov. 28. 17:29
 8/34 anonim ***** válasza:
80%

A csúnyák is hűtlenek, meg a kövérek, csórók is. A hűtlenség sztem már azt is magába foglalja, mikor foglalt pasik kúrólájkolnak más nőket instan/fbon vagy irkálnak nekik. Nekem van párom, de rám is írnak foglalt pasik, sőt még az 50-es anyámra (!) is. A nőjük/feleségük meg ott virít mellettük a képen. Az ilyen szerintem sunyiban simán félrekúrna.

Sajnos a social média miatt a tengernyi opció egy pillanat alatt elérhetővé vált, ha már keserű otthon a helyzet, mennek a netre olalkodni, hátha máshol zöldebb a fű.

2023. nov. 28. 17:50
 9/34 anonim ***** válasza:
70%
Igazuk van mert ez az igazság. Saját szememmel láttam.
2023. nov. 28. 17:52
 10/34 anonim ***** válasza:
85%
Dehogynem, tudják milyen szemétláda némelyik.
2023. nov. 28. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!