Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg nincsenek ennyire tisztába a férfiak ismerkedési helyzetével?

Figyelt kérdés
Pár csinos kolléganővel beszélgettem és bizony meglepett mikor azt beszélték hogy a csúnya férfiak is hűtlenek mert manapság egy csúnya férfi is viszonylag könnyen tud szerezni magának átlagos nőt
2023. nov. 28. 17:08
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
79%
Söt a rondàk frusztràltabbak kell nekik több hodítàs emiatt.
2023. nov. 28. 17:53
 12/34 anonim ***** válasza:
90%
Nem mindenki olyan málészájú, mint egyesek attól, hogy nem egy Alain Delon külsőre. A volt férjem végigkúrta a megyét, pedig nem egy szépség fejre.
2023. nov. 28. 17:58
 13/34 anonim ***** válasza:
83%

Alain Delon fiatalon fúhha. 😍

Még egy olyan jóképű férfi nem hiszem, hogy lesz e világon.

2023. nov. 28. 18:03
 14/34 anonim ***** válasza:
75%

Igen. Nekem nagyon tetszett. A kék szemei meg egyszerűen gyönyörűek voltak. Azóta sem láttam hasonlót. Kár, hogy elérhetetlen volt számomra. 😃

2023. nov. 28. 18:52
 15/34 anonim ***** válasza:
84%

Férjemnek van 2 baratja. Az egyik ronda, dagadt, házas. A masik viszont igen jóképű, nőtlen.

Na szerinted melyiknek van mindig baratnője, és melyiknek nem volt évek óta?

Nem, nem a jóképű csajozik. Az elvan a számítogépes jatékaival, a masik viszont simán leveszi a nőket a lábukról.

Szoval erről ennyit. A külső csak egy dolog.

Férjemet meg valaki nagyon jóképűnek tartja, valaki meg kifejezetten csúnyának. Ez meg jó példa a relativitásra. És én a masodik vagyok neki

2023. nov. 28. 18:54
 16/34 anonim ***** válasza:
88%
Konkrétan stephen hawking is félrebszott, pedig az még beszélni se tud....
2023. nov. 28. 19:01
 17/34 anonim ***** válasza:
88%

#16: 😂😂😂

Nem vicces, de felnevettem.

2023. nov. 28. 19:03
 18/34 anonim ***** válasza:
88%
#16 Jajaja.Nekem is mindig ez jut eszembe.El is hagyta a feleségét egy "jobb" nőért.
2023. nov. 28. 19:11
 19/34 anonim ***** válasza:
81%
Pont telibe 💩-om az ismerkedési helyzetüket.
2023. nov. 28. 19:20
 20/34 anonim ***** válasza:
94%

Ezek biztos olyan csinos kolléganők lehetnek, akik anno hosszú évekig csúnya férfiak voltak, csak önfejlesztettek. Másként honnan lenne ilyen mélyreható rálátásuk?

Szóval hallgass rájuk, biztos igazuk van.😀

2023. nov. 28. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!