Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, akiknek legalább 5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akiknek legalább 5 éve nincs barátnője, szavazzatok! Inkább boldog vagy boldogtalan embernek tartjátok magatokat?

Figyelt kérdés

okt. 14. 19:32
A kérdező szavazást indított:
Boldog ember vagyok.
Boldogtalan ember vagyok.
36 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó ha van társad de azért meglehet egyedül is lenne nem nagy cucc.
okt. 14. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Egy jó nő lenne a megoldás, de hát a parkolókkal is ez a baj: vagy foglalt, vagy fizetős, vagy nyomorék.
okt. 14. 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Változó, értelemszerűen. Akár egy napon belül is, többször.

Általánosságában meg van amiért boldog vagyok és van amiért nem.

okt. 14. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
boldogságom nem attól függ, hogy van e párom vagy nincs.
okt. 14. 20:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Múltkor elgondolkoztam, hogy kivel cserélnék az ismerőseim közül, akiknek van barátnője/felesége. Hát kb. senkivel.

Persze vannak problémák, de hol nincsenek? Még mindig inkább ez az életforma.

okt. 14. 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább boldog. Ettől függetlenül nem mondtam le teljesen a társkeresésről, de az eddigi tapasztalataim alapján egy kapcsolat nem tett annyit az életemhez, mint amennyi lemondással járt. Ha mégis találnék ilyet, abba szívesen belemennék, ha nem, akkor maradok egyedül.
okt. 14. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, változó. Alapvetően egyik sem vagyok, de mégis mindkettő.

Az egyedüllét számomra nem okoz boldogtalanságot, de más dolgok meg igen.

Amikor volt nőm sem éreztem sokkal boldogabbnak magam, voltak jó pillanatok de ugyanúgy megvolt a sok szarság is.

Szóval szerintem ez nem felfogható úgy hogy most valaki boldog vagy boldogtalan, egyszerre is lehet mindkettő, illetve tényleg nagyon változó tud lenni.

okt. 15. 09:07
 8/8 anonim ***** válasza:

4 éve nincs nő az életemben.

Borzasztó állapot. Szerintem ennél még a pokolban is jobb.

Az a baj, hogy így nincs értelme semminek. Az ember eszik, iszik, mos főz, takarít, tévézget,elfoglalja magát, de elvileg cssk lézeng össze-vissza.

Járkálok a lakásban föl s alá, nem találom a helyem, nincs így életcélom, semmim.

Így csak azt várja az ember, hogy mikor hal meg már végre.

Kár, hogy nem lett eutanázia, de végülis az öngyilkosság sem egy hülye ötlet, ha már nagyon nem birja az ember.

Nő nélkül semminek semmi értelme.

Most hogy mondogatják, hogy lehet hogy kitör a 3.világ háború, hát tőlem lehet.

A fene se foglalkozik vele. Nekem nincs veszteni valóm semmi.

Ha lenne nő az életemben, na az már más lenne.

okt. 15. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!