Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet annak az oka hogy szinte a legtöbb nőt rondának látok pedig 5 éve nem voltam nővel?
Állítólag haverjaim szerint is tök fullos nőkre rámondom hogy nem tetszik, randin is nem egy nőt utasítottam már vissza.
Vannak nők akik bejönnek de kb 50 nőből jó ha egy... többi valahogy nem fog meg és érdekes szexre sem vágyok olyan nővel lenni aki nem jön be minden téren valahogy jobb magamnak csinálni mint ilyen nővel lenni...
Mert a legtöbb nő ronda!
Igen kb 50-bol egy néz ki jól de inkább 100-ból!
5, azt ne kérdezd miért vagy túl válogatós. Azt nem mondtam hogy nem oké, te életed, de azt te kell eldöntsd, hogy miért nem tetszenek. És ha zavar az, hogy így egyedül maradsz akkor tegyél érte. Mindenkibe van valami szép és senki nem tökéletes ezt jegyezd meg.
Az 1es hozzászóló cseszte fel a csőrömet. Egy nő nem ronda attól hogy neked nem tetszik. Másnak lehet az a nő a legszebb akit te lerondázol.
Igen azok, addig amíg a 40 évet el nem ütik. Utána elkeserednek, és "mindegy, csak lyuka legyen" alapon már nem válogatnak.
Szerintem akik így nyilatkoznak ,ők se tökéletesek. Csak az a buta ego ne lenne, és ilyen baj nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!