Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég ciki ha kb 1,5 éve nincs párom?
31 vagyok férfi,nem dohányzó,alkalmi alkohol fogyasztás. Átlagos test alkat.Normál helyzetbe már gyereknek kéne lennie, átlag egészséges kapcsolatnak semmi extra.
Ex barátnőm szakított ő ugyan fiatal volt bő 8 évvel.De azóta nem volt senkim. Olyanok lennének akiket nem szeretnék. Pedig.. sokat dolgozom 19 éves korom óta megszakítás nélkül mai napig. Fizetésem szerintem jó,közép kategória kb,persze ne ez legyen fontos.Van hobbim,céljaim,Jogosítványt megcsináltam szinte minden kategóriára.Humoros,nem egy idegbeteg,sőt túl nyugodt típus vagyok,de még is mintha valami "átok" lenne,ha még a karma(hiszek ezekbe) büntetne azt mondom ok,de hát nem csináltam rosszat.Gyengém az,hogy buliba nem igen járok.
1#. Oh :/. De kívánok sok sikert nekünk.
2#. Lehet váltanom kellenne. Autó világba vagyok hobbi téren zárt pályákon persze.
A volt párom az ellenkezője picit,ő neki meg van ideig óráig.
3#. Igen igen :(. Ez a szomorú sajna.
Társkeresős helyeket próbálok vagy próbáltam,de inkább hagyjuk.
3
Azért is nehéz egyébként, mert manapság mindenki k.urva sokat vár el a másiktól, és leginkább olyan dolgokat, amiket ő maga nem tud nyújtani. Férfiakra és Nőkre is vonatkozik ez.
6# na ez igaz. Aki mostani ex,ő azzal jött még anno,hogy szeretet úgy ahogy van,de sok a cirkusz náluk stb.
Én vagy akár a család többi tagja az ellenkezője,és basszus nem,nem jó neki.Mondogatta néha huu de jó nyugodtság van mindig itt.
Az apja mondta(külön élnek) mindig,hogy ő ebbe nőtt fel,meg másolja is ezt a negatív hozzá állást,tegyem össze a két kezem,mert hosszútávon elv.nem.lenne jó
Tőlem a legtöbb csaj azt kérdezgette az elején mi a munkám,milyen beosztásban dolgozok,illetve a munkabér.Szóval tényleg valami égi csoda kellenne hogy valaki ne ezek miatt kedveljen.
Mindenki hibás Karma… csak te nem! Tipik incel észjárás
Ex csajt ugye csak kéozelted? Vagy tehén típus volt? Az nem számít teljes értékű nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!