Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég ciki ha kb 1,5 éve nincs párom?
31 vagyok férfi,nem dohányzó,alkalmi alkohol fogyasztás. Átlagos test alkat.Normál helyzetbe már gyereknek kéne lennie, átlag egészséges kapcsolatnak semmi extra.
Ex barátnőm szakított ő ugyan fiatal volt bő 8 évvel.De azóta nem volt senkim. Olyanok lennének akiket nem szeretnék. Pedig.. sokat dolgozom 19 éves korom óta megszakítás nélkül mai napig. Fizetésem szerintem jó,közép kategória kb,persze ne ez legyen fontos.Van hobbim,céljaim,Jogosítványt megcsináltam szinte minden kategóriára.Humoros,nem egy idegbeteg,sőt túl nyugodt típus vagyok,de még is mintha valami "átok" lenne,ha még a karma(hiszek ezekbe) büntetne azt mondom ok,de hát nem csináltam rosszat.Gyengém az,hogy buliba nem igen járok.
Nő vagyok, kb szintén 1,5 éve egyedül, de el nem tudom képzelni, mi lenne ebben ciki.
Ami engem illet, kicsit aggódok, hogy túlságosan is kényelmes egyedül és nem lesz meg a motivációm egy kapcsolatra. Pedig, elméletben jó lenne, de őszintén nagyon ritkán hiányzik a dolog.
Egyedül lenni nem ciki, csak egy állapot, amin bármikor lehet változtatni. Vagy legalábbis bármikor változhat.
Csak nem kell olyan drámaian felfogni a dolgot.
Nekem sosem volt, megis kinek kell hatranyos helyzetukent?
Ugyis ide fognak irni, hogy talaljak hozzam hasonlot, de akkor megis hol keressek? Ha nekem nem szimpi, akkor maradok egyedul
11# persze értem mire gondolsz :).
Á csak mikor környezetmbe látom,meg szóvá is teszik.... Mondom basszus,hogy,nehéz alapozni így.
12# nemtudom mire gondolsz pontosan,de.. elvileg mindenkinek megvan valahol a párja,legalább is ezt hallottam többször
Az a ciki,hogy ezen görcsölsz, és meg ki is írod hátha valami nő így összejön itt . 🙂
Én bő 2,5 éve vagyok egyedül, eleinte próbáltam visszaszerezni az exet, meg egy volt kollégánál is folyamatosan próbálkoztam, akivel régen elég közel kerültünk, de az önzősége,hazudozása miatt csak veszekedtünk, társkeresős oldalakon meg nem volt szerencsém. Az utóbbi időben úgy lettem az egésszel,hogy leszarom már, inkább motorozom. Erre most egyszerinben sikeresre fordultak a dolgok,hogy már nem izgat lesz-e valakim.
Jaa értem már.Itt nem terveztem udvaroni. Csak egy szimpla kérdés volt 🙂. Exesvdolgot át érzem,én is akartam még őt..pedig ő ejtett 😅. Igen sajna nem ismerős,látod a kollégádnál se akit kb az ember ismerhet úgy gondolja
Motor az jó, én is így teszem:)
5 éve nincs senkim, 2 és fél éve már közöm sem volt egyetlen nőhöz sem, ráaádsul nem csak testileg, de sehogy máshogy sem. Egy randin nem voltam, sőt még nem is beszélgettem ismerkedés címszó alatt egyetlen lánnyal sem azóta.
99% eséllyel ez már így is marad. Szóval ez van.
17#. Megértem. Lassan én is itt tartok,mert sok esetben rá beszélem á inkább így,nem ér meglepetés megint.Persze kósza kísérletek vannak néha néha.
De szomorú,hogy már ilyen világban élünk. Pár irogatás,vagy nemtom mi aztán puff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!