Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 28 éves nő vagyok és már 5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 éves nő vagyok és már 5 éve nem volt kapcsolatom. Hogy kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Eddig nem tartottam fontosnak, hogy legyen valakim (egyáltalán nem is randiztam), de már úgy érzek itt az ideje. Néha véletlenül belebotlottam emberekbe, de soha nem támadtak mély érzéseim. Randiappokat letöltöttem, de le is töröltem, nem az én világom. Van valaki hasonló helyzetben? Mit tanácsoltok?

#párkapcsolat #randizáa
2023. dec. 23. 00:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Azt tanácsolnám sose úgy vágj bele "legyen már végre valakim" mert akkor elvtelen kompromisszumokba fogsz belemenni - kapcsolatba aki nem igazán tetszik. Hozni fogja az élet. Addig csak lazán, kötetlenül, ismerkedj, flörtölj, randizgass, hagyd hogy sodorjon az élet és hozza amit hozni akar.
2023. dec. 23. 01:11
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, csak fiú és pár évvel idősebb.

Társkeresőn gondolkozok. Nem voltam még egyen sem, mert valahogy nem az én stílusom, de szerintem már nincs más esélyem.

2023. dec. 23. 01:12
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne görcsöljetek rá semmiképpen sem. Nyilván nehéz. Legyetek nyitottak, pozitívak.
2023. dec. 23. 01:14
 4/19 anonim ***** válasza:
89%

Ha van bármi ami érdekel, keress annak megfelelő kört. :) vagy kezdj új hobbiba! De vannak ismerkedős helyek is amúgy, mint Pécsen a Havervagy. Én nem vagyok jó tanácsadó, 4 évig voltam szingli, aztán egy házibuliban ismertem meg a párom fél éve. De ehhez az kellett hogy járjak szocializálódni. ;) A randiappok óriási csalódások voltak. Én szimpatikusnak találtam a 3-7 évvel idősebb korosztályban való keresgélést, aztán rá kellett jöjjek, hogy okkal szinglik 30 valahány évesen is. A legrosszabb a mindenki más hibáztatása mindenért is hozzáállás volt és ez tipikus volt mindenkinél. Meg amikor egy kólára se akartak meghívni, mert hogy minden nő anyagias, de azért ő 1,5 óra után le akart velem feküdni. Szóval hála a sok siralmas első randinak, lett elég bátorságom ahhoz is, hogy csak barátokat kerestem a randiappokon és lett is így egy barátnőm, akin keresztül megismertem a páromat.

Nagyon sok magányos ember van, aki tényleg csak pár barátot keres, vagy mondjuk barátnőm esetében neki az volt nehéz, hogy női barátai nem nagyon voltak, csak a pasija haverjai ugyebár. Emiatt is érdemes lehet csak barátkozni mert új körökbe mehetsz.

Úgyhogy lehet nem fog menni azonnal, de kitartással találkozol.majd valakivel. Nekem az elhatározás után 10 hónapba telt. :)

2023. dec. 23. 01:19
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
Ja és 27/N
2023. dec. 23. 01:21
 6/19 anonim ***** válasza:
29%
nekem sikerült egy 2 évig tartó kapcsolatot összes hozni egy nővel randi app segítségével azt hittem hogy ő az igazi, hát ő nem így gondolta ezek mennek meg a bárányfelhők.
2023. dec. 23. 01:49
 7/19 anonim ***** válasza:
13%

Mit csináltál az elmúlt 5 évben?

Magány?

Alkalmi?

2023. dec. 23. 03:52
 8/19 anonim ***** válasza:
56%

" Hozni fogja az élet "...Ahogyan az 1-es vázolta..

Tudod,mit fog hozni ? Egy négylábú patás háziállat nemiszervét. Azt fogja!

Rengetegen kínlódnak,mert képtelenség ismerkedni, megállapodni. Szex és pénz - itt a két varázsszó,ami a fontos.

Hiába írnak szépeket a női lapok,ugyanolyan hazugság,képtelen álom, mint az elképzelt jó és szép.

2023. dec. 23. 05:45
 9/19 anonim ***** válasza:
68%

Hasonló a helyzet, talán 5 éve van így nálam is. Fogalmam sincs merre induljak. Persze nekem pasiként meg ott van, hogy én hiába várok a csodára, akkor magányosan halok meg.

Azért időközben párszor felmerült a gondolat, hogy nem lenne már rossz, de mindig voltak fontosabb dolgok.

Na mimdegy, lehet ez így is marad már. 27F

2023. dec. 23. 06:55
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

"Randiappokat letöltöttem, de le is töröltem"

Valami indokot azért írhatnál, hogy még is miért törölted le. Mit nem tetszett benne?

2023. dec. 23. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!