Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28éves önbizalomhiánnyal és szociális fóbiával küzdő srác vagyok. Sajna ez végett még soha nem volt kapcsolatom. Kinek mi jött be ilyen téren?
Szia! Én is ilyen vagyok. Belenyugváson kívül nem tudsz mit tenni :(
21/F
Fejlődni kellene és kűzdeni. Mi az hogy nem lehet mit csinálni? Keresd meg az okait hogy miért nincs önbizalmad és javíts rajtuk.
Beszélgess emberekkel a munkahelyeden, idősebb nőkkel, takarítókkal, irodistákkal, bárkivel. Először csak kérdezd meg őket mi a helyzet, sok a munka, nagy a fejetlenség, akármit aztánbmajd jön a többi.
Fejleszthető a szociális készség és a külsőd is, ha te magad nem akarsz megváltozni akkor így maradsz örökre.
Hat, 2 opcio van.
1. Itt rinyalsz es semmi se valtozik. ( Hidd el kutyat nem erdekli mennyire szar neked, millio egy embernek sokkal rosszabb a sorsa )
2. Nekiallsz es elkezdel tenni ellene ( onismeret, pszichológia, meditacio ... Addig amig mar nem arrol fog szolni a dolog hogy valaki szanjon meg hanem amig mar felneznek rad valamiert )
A kek vagy a piros tablettat kered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!