Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tabu az a srác, akinek se barátai, se szociális élete?
Én eleve elég szociális ember vagyok, és szimpatikusabb egy hasonló srác.
16/L
Én is ilyen vagyok 19/f
Éppen múlthéten koppintottak le, de egy próbát megért :(
Ilyen vagyok szóval csak örülni tudnél egy ilyen lánynak
18/F
Nem úgy fogalmaznék hogy tabu ,hanem hogy nem jönnénk ki túl jól/nem valószínű hogy működne köztünk bármi is.
Egyszerűen azért mert nekem sok barátom van ,nagyon fontosak nekem a barátaim és szeretek sok időt velük tölteni. Volt már olyan hogy elvesztettem legjobb baránőt azért mert mindig csak az aktuális pasijával törődött és én nem szeretném egy kapcdolat miatt elhanyagolni a baráti kapcsolatokat.
Meg amúgy sem vagyok annak a híve hogy folyton egymás nyakán lógjunk. Fontos a minőségi együtt töltött idő ,de ha valakinek nincsenek barátai de szeretne társaságot akkor félnék hogy folyton velem akarna lenni ,ami problémákat okozna ,a kapcsolat rovására menne.
Nem tabu ,csak én személyszerint nem tudnék egy ilyen helyzetet kezelni és amúgy sem jövök nagyon ki az ilyen antiszociális emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!