Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve nem találok senkit magam mellé ilyenkor mit kéne tennem?
Hát ne neten próbálkozz kizárólag, duh...
Személyesen egyrészt sokkal több lehetőséged van, másrészt sokkal kevésbé számít a külső mint neten.
Én már 3 év után belefáradtam a neten és már nem próbálkozom sem ott, sem élőben. Én is túl vagyok már 5 éven.
Nem tanácsolom az igények lejjebb adását, mert az hosszútávon nem éri meg, hanem inkább a belenyugvást és az élőben ismerkedést.
Élőben sem jobb. Csak ha van olyan munkahelyi közege vagy egyéb társasága, amin keresztül lehet. Idegenek már nem nagyon állnak szóba egymással.
A külső egyébként ugyanúgy számít. Mindenhol az az első szűrő. Ha azon nem megy át, láthatatlan, ignorálják, hozzá sem szólnak - ebből így nem lehet kihozni semmit.
33N, 10+ év, szerintem is csak a beletörődés marad. A "lejjebb adás" értelmetlen. Együtt lenni valakivel vonzalommentesen, akivel ráadásul a személyiségetek sem kompatibilis meg igazából semmi? Így szokott ez festeni ugyanis a gyakorlatban. Nem úgy, ahogy itt egyesek elképzelik, hogy a modell helyett nagy duzzogva elfogadok egy hétköznapi vonzó, hozzám illő embert.
Ha nem találsz senkit, annak oka van.
Jól nézel ki a lehetőségeidhez képest?
Ügyesen megoldod a problémáidat?
Jó munkád van?
Ha ezekre nem tudsz igennel válaszolni, akkor tudsz változtatni és egyből lesz nőd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!