Nem találok melót lassan 1,5éve, mit tehetnék?
Az a lényeg, hogy NE ADD FEL!!A 100. állásinterjúra is lelkesen, magabiztosan menj, és gondolkodj pozitívan. Sajnos manapság nagyon nehezen lehet munkát kapni. :(
Anyukám 2 éven keresztül járt állásinterjúról-állásinterjúra, volt, hol bunkóztak, máshol kedvesek voltak, olyan is előfordult, hogy sírva jött haza, de nem adta fel, és ennek meg is lett az eredménye. Már 2 éve biztos állása van, remek munkatársakkal, kedves főnökkel, jó fizuval!:)
Dehogy nincs!
Csak az igényeidhez nem passzol a képzettségi szinted!
Ha lejjebbveszel, akkor máris találsz munkát, csak az piszkosabb lesz.
Mivel szépségiparban dolgoztam, tapaszatlattal rendelkezem, ezért ezekkel foglalkozó cégekhez területi képviselőnek jelentkeztem, pl műkörömalapanyag, kozmetikai cikkek értékesítése... éettségim van +kozmetikus... De jelentkeztem rengeteg irodai melóra (ilyen helyen is dolgoztam 2hónapot, de megszűnt a cég), de jelentkezetm sportáruházba és drogériákba eladónak is.... Szóval nem válogattam annyit úgy érzem... :(
de nem sikerült sajna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!