Ha telepíteni akarom a windows live messengert, azt irja ki, h a telepíteni kívántál újabb verzió van telepítve, pedig programok telepítése és törlése alatt nincs semmi, és a sehol sem találok más msnt! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
előtte telepítettem egy másik msnt,de azt elvileg letöröltem..vagy mégsem?de nemtalálom sehol!2009. jan. 10. 11:39
1/5 anonim válasza:
Olvass vissza itt, vagy a keresővel nézd meg, valaki föltett egy linket ahol találsz egy progit ami végleg kitakarítja az MSN-t és akkor engedi telepíteni a másikat.
Hiába uninstalláltad, a registry bejegyzés megmaradt és az XP látja, hogy már volt fönt valamikor egy MSN.
2/5 anonim válasza:
Nézd meg a Program Files mappába a Windows Live-ot.Az lehet, hogy telepítve van a gépen csak az ikonját nem teszi ki.
3/5 A kérdező kommentje:
hát lefuttattam egy registry törlő progit vagvy mit,de még mindig fennáll a gond:S azt a linket meg nemtalálom:Sde azért köszi nektek:)
2009. jan. 11. 19:27
4/5 anonim válasza:
Szia én is eben a cipöben jártam és találtam egy programot az orgo szoftverbázison a program neve revo uninstaller ez a progi még azt is letörölné amit még nem telepitetél a gépedre nagyon jó kis progi és magyarnyelvü ha érdekel irj emilt üdv Bazsika
5/5 anonim válasza:
nekem is ez volt a bajom, sokat szenvedtem vele de végülis rájöttem:
le kell tölteni a portable (telepítés nélküli) verziót
itt egy link: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!