Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha tetszenek a jó pasik és esetleg látszik rajtam?
12.
az ötös vagyok küldd a képet! remélem ez nem olyan átbasztás mint a válaszod az ötös kérdésre
Azért én nem ugranék így egyből neki a kérdezőnek, hogy ő biztos ronda. Ezt így nem tudhatjuk. De az adott férfi valami miatt nem szeretne kezdeni vele, ezért inkább visszavonul. Lehet, hogy van valakije, lehet, hogy nem az esete.
Abban egyébként tényleg lehet valami, hogy hagyni kell a férfiakat, hogy ők vadásszanak rád, mert az jobban felcsigázza őket.
15.
"Abban egyébként tényleg lehet valami, hogy hagyni kell a férfiakat, hogy ők vadásszanak rád, mert az jobban felcsigázza őket."
férfi vagy? mert én az' és nekem nem probléma hogy a csaj kezdeményez vagy odajön egyáltalán
"férfi vagy? mert én az' és nekem nem probléma hogy a csaj kezdeményez vagy odajön egyáltalán"
Nem probléma, mi? Mert elképzelted, hogy álmaid nője randit kér tőled. De még őt sem becsülnéd sokra, csak szexre kéne.
Nem vagyok férfi, de azért randiztam már pár férfival, és tudom, hogy a férfi azt a nőt becsüli meg, akiért ő küzdött meg.
17-es voltam.
Nem küldtél semmilyen képet mondtam hogy átbaszás és ronda is vagy !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!