Szerintetek elmenjek Azahriah koncertre, ha nem tetszenek a számai Spotify-n hallgatva?
Egy ismerősöm hívott el, hogy menjünk el a koncertre, ami a Puskásban lesz, mivel akkor még nem tudtam, hogy ki az az Azahriah csak annyit láttam, hogy első nap egyből teltház lett, illetve nagyon nagy a hype, úgy voltam vele, hogy ennyi ember nem tévedhet, mondtam, hogy persze elmegyek vele, vettünk kettő egymás melletti jegyet.
Hétvégén nagyon sokat vezettem, gondoltam akkor végig Azahriah számokat fogok hallgatni, hogy megtudjam, hogy mire vettem jegyet, és egyáltalán nem tetszik.
Nem azt mondom, hogy rossz, hanem nekem nem jön be.
Azon gondolkoztam, hogy lehet a koncerten majd a hangulat, meg, hogy élőben hallgatjuk, akkor majd tetszeni fog, plusz nem akarom, hogy az ismerősöm egyedül menjen, viszont Ő azt mondta, ha nem tetszik és meggondolom magam, akkor szóljak, mert egy ismerőse elmegy akkor helyettem.
Nem tudom mit csináljak, elmenjek, adjak az egésznek egy esélyt élőben is, vagy hagyjam ki?
Há te jó hülye vagy:D Gondolom a jegy sem volt olcsó.
Igen, én a helyedben átadnám a lehetőséget olyanoknak, akiket érdekel ez az egész.
3, ha már így ömlik a genny a szádból, igazán mondhattál volna párat aki szerinted igazán ér még valamit.
Nyilvánvalóan ugyanabból a generációból, nem a régiek közül.
Ha tud más ismerősével is menni, akkor én passzolnám neki a jegyemet.
Voltam már én is úgy koncerten, hogy nem szerettem az adott előadót, de elmentem, mert valaki társaságot akart magának, egyiket sem utáltam, fröccsel elment, volt, amelyiknél még értékeltem is, hogy milyen érdekes szövegeik vannak, meg mennyit beletesznek egy kisváros bornapjára szervezett fellépésre, amire alig ment sajnos valaki, mert épp esett. De nyilván metálosként nem fogom annyira élni a Krúbi-koncertet. Ahogy én is megértem, hogy a jazz-kedvelő páromnak miért nincs kedve Finnországba utazni velem rohadt drágán tematikus fesztiválra. Nálam a legtöbb ismerősömmel úgy van, hogy kísérem őket, ha nincs más az ismeretségi körükben, akit érdekelne is az adott koncert. Nekem nincs igényem erre, én jól elvagyok magamban is, de általában sikerül összehaverkodni olyanokkal, akik szintén egyedül mentek oda, mert kedvelik az előadót, aztán máris van társaságom az estére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!