Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek elmenjek Azahriah...

Szerintetek elmenjek Azahriah koncertre, ha nem tetszenek a számai Spotify-n hallgatva?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm hívott el, hogy menjünk el a koncertre, ami a Puskásban lesz, mivel akkor még nem tudtam, hogy ki az az Azahriah csak annyit láttam, hogy első nap egyből teltház lett, illetve nagyon nagy a hype, úgy voltam vele, hogy ennyi ember nem tévedhet, mondtam, hogy persze elmegyek vele, vettünk kettő egymás melletti jegyet.

Hétvégén nagyon sokat vezettem, gondoltam akkor végig Azahriah számokat fogok hallgatni, hogy megtudjam, hogy mire vettem jegyet, és egyáltalán nem tetszik.

Nem azt mondom, hogy rossz, hanem nekem nem jön be.

Azon gondolkoztam, hogy lehet a koncerten majd a hangulat, meg, hogy élőben hallgatjuk, akkor majd tetszeni fog, plusz nem akarom, hogy az ismerősöm egyedül menjen, viszont Ő azt mondta, ha nem tetszik és meggondolom magam, akkor szóljak, mert egy ismerőse elmegy akkor helyettem.

Nem tudom mit csináljak, elmenjek, adjak az egésznek egy esélyt élőben is, vagy hagyjam ki?

2023. okt. 17. 14:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%

Azért mert neked nem tetszik, nem azt jelenti, rossz valami. Ki vagy te, hogy eldontsd, hogy mi a rossz? A te izlesednek nem jön be, ennyi.

Nekem sem sem tetszik, de attól még nem degradálom.

2023. okt. 20. 08:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Azt mondtam csak, hogy nem tetszik, nem azt, hogy szar, hol olvastál ilyet tőlem?
2023. okt. 20. 09:20
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

Bocsi, kérdező, az egyik kommentelonek szólt

2023. okt. 20. 11:31
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

Van annyi tapasztalatom 30+ éve (elég jó a hallásom), hogy eldöntsem, mi a 💩 zene és mi nem. Kezdjük azzal, hogy ez nem is ZENE!

Zene az ott kezdődik hogy 1950-es évektől 2010-ig nagyjából!

2023. okt. 21. 06:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Na meg a klasszikusok!
2023. okt. 21. 06:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én még egy jóbarátom kedvéért sem megyek, mert nem bírom a hangját.
2023. okt. 21. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!