Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak redflagek?
Itt sokan nem értik a red flag kifejezést.
Projekciók, traumák, szisztematikusan ismétlődő beragadt működésmódok, elakadások lehetnek ilyenek valaki olyan számára, akik másféle területen fejletlenek és ösztönösek.
-Ha állandóan az exéről beszél az első randin
-Ha beszélek hozzá és közben folyamatosan a telefonját nyomkodja
-Volt olyan,hogy egy étterem külső részén kávézgattunk és állandóan rám fújta a dohány füstöt
( szóltam neki és akkor még szinte ő volt megsértődve)
De ennyi esze mindenkinek lehetne szó nélkül is,hogy nem fújom dohanyfüsttel tele a nemdohányzó arcát.
Nekem talán a legnagyobb redflag, ha annyira társasági ember, hogy egyfolytában valahol máshol van, ahol idegenekkel ismerkedik meg, több tucat férfi barátot tart, szingli férfiakkal teli társaságokkal jár hajnali 2-ig sörözni, találkozgat velük kettesben is, velük megy nyaralni, programokat szervez velük baráti alapon.
Még ha tökéletes is a bizalmam és tudom hogy engem szeret, ezzel a kiterjesztett kapcsolati hálóval biztosan rá fog találni egy nálam jobb férfira, aki az ismeretlenség varázsa miatt elképesztően vonzónak tűnik majd számára, és csak idő kérdése hogy előjöjjön a "megismertem valakit az XY eseményen és történtek dolgok". Nem tudnék állandóan rá vigyázni, mellette lenni, hogy ne hódítsák meg ismeretlenek, miközben a világot járja.
Nagyon erős öntudatosság kell ahhoz, hogy amikor érzi a szerelmet egy ismeretlen férfi iránt, aki hódítja őt, felismerje az újdonság varázsát, ami elkábította.
Szóval ez egy red flag, mert soha nem tudnék elég érdekes maradni hosszútávon, versenybe kelni mindenféle jöttmenttel.
KÜlsőre: durván elhízott, igénytelen, "vakolja" magát és mindenféle extrém szarsággal foglalkozik csak e tekintetben: pl. állandó undorító "karmokat" rakat fel (műköröm), durva sminkelés éjjel-nappal, mindenféle extrém hajfestés.
Belsőre: tanulatlan, prosztó viselkedés, bunkó, flegma, lenéző, abszolút tájékozatlan a világ dolgait illetően, borzasztó beszűkült érdeklődési kör.
Egyéb: hírhedten sok partnere volt, megcsalta a korábbi párjait, boldog boldogtalannal összefekszik/feküdt, gyereke van (főleg ha több és még inkább ha több apától)
Nem dolgozik de nem is tanul, elvárja hogy eltartsák, csak bele akar ülni a jóba. Irreális elvárások a férfi felé, amelyeket ő sem képes megugrani.
Hideg távolságtartó kb. emancipált dolgozó nő, aki azzal kel és fekszik hogy őt elnyomja a férfi társadalom.
Ha nincs stílusa. Igénytelenül öltözködik, nem tudja összeválogatni a ruhatárát.
Harsány, vagy rikácsoló hang, bármilyen beszédhiba,selypegés,pöszeség vagy hadarás. Utóbbiakból minden harmadik nőnek kijut ma, ahogy hallom.
Kifestett,vasalt hajú, értelemmentes csirke, primitív szókinccsel. Előnytelen ruha az alakjához képest.
Ami legjobban zavar, az állandó locsogás és telefonálás.Ezekben a 40 feletti nők jeleskednek, nyilván pótcselekvés valaminek az évek óta beállt hiánya miatt. Látom,hogy a férfiak mennyire utálják ezt a párjuknál,az arcuk elég kifejező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!