Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak redflagek?
Segítek kérdező:
- Túlsúlyos
Ezen kivül, semmilyen redflag nincs....
-Túlsúlyos
-Dohányzik
-Nem szereti a gyerekeket (nekem van, inkább olyat keresek akinek szintén)
- túlsúlyos
- dohányzik
- iszik
- elvárja az autót meg lakást
- szerinte mindenki kevesebbet ér aki nem diplomás
- milliós fizut vár el vagy ingyen eltartast
- szülés után nem akar újra dolgozni csak otthon maradni
- szülés után nem akar tornázni , edzeni hogy leadja a súlyfelesleget
- nem hajlandó főzni meg takarítani vagy csak a felét és a sokkal többet dolgozó férrjétől várja a segítséget
4
Tehát, ha jól értem, te mindent IS elvarsz, de mellé csóró vagy, nincs autód, nincs lakásod, de a fullos nő az kell! 😁😅 és még szüljön is, dolgozzon, és szolgáljon ki, és INGYEN lássa el a házimunka 100%át! Hát hogyne!
Például:
- orrpiercing, nyelvpiercing
- sok tetkó
- bármilyen implantátum
5
Mi az hogy ingyen? Vicces is lett volna a szüleim 45 éves házasságban anyu elkezdte volna Apunak mondani hogy ingyen nem mosogat el meg ilyenek 😂 Mai nőkben valami nagyon fordítva van bekötve.
7
Inkább a mai férfiakban vannak forditva bekötve a dolgok!
Ha én kiveszem a részemet a pénzkeresesből, a férfi miért nem akarja kivenni a részét a házimunlábol? Ha pedig, nem veszed ki a részedet anhazimunkabol, én miért vegyem ki a részem a pénzkeresésből?
"-szülés után nem akar tornázni , edzeni hogy leadja a súlyfelesleget
- nem hajlandó főzni meg takarítani vagy csak a felét és a sokkal többet dolgozó férrjétől várja a segítséget"
Anyukád jól van?
Kifejtem. Én ugyan egyik terhességemkor sem szedtem fel egy grammot sem a gyereken és a tartozékain kívűl (méhlepény, több vér, némi víz, valamivel nagyobb mell, 8 és 10 kiló) és mindkétszer úgy jöttem ki a kórházból hogy a kifutóra is visszalökhettek volna azonnal, de amit írtál az nagyon gáz. Szülés után egyből vergődni hogy lefogyjon a szent fallosznak? Te normális vagy? Minden mozdulat fáj, nemhogy ugrabugrálni hogy lefogyjon szerencsétlen. Diéta? Apadjon el a tej azért hogy szent fallosz visszakapja a szexbabáját? Baszki én olyan voltam amilyen, GENETIKA, de hogyha maradt volna rajtam felesleg akkor sem tudtam volna másra figyelni szülés után mint a babámra. Pláne hogy teljesen le vagyunk gyengülve és mindenünk fáj. Nem tudtam volna soha azon aggódni hogy most azonnal le kell fogyni mert különben mit csinál a 'zuram, félremegy?
Az utolsó pontod is gusztustalan. Egyrészt, nem biztos hogy a férj dolgozik többet. De amúgy mindegy, nincs otthoni robot és nem létezik olyan hogy "segítség" mivel nem az egyik fél dolga a házimunka. Ébredj fel hímsovi mert ebbű' bizony nem lesz nő soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!