Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha félek az autó vezetéstől akkor a jómódú nőknél meg a fiatal csajoknàl azonnal kiestem?
29. És miért nem te főznél?
De tényleg mi az akadálya?????
Én is szeretem ha elém teszik az asztalra a főtt ételt, mindenki szereti, de hogy akkor miért nem te főzöl?
Bonyolult????
32
Nem lehet főzni távolságból. 24-48 órában dolgozom.
Nagyszerű, akkor mindig van 2 szabadnapod. Akkor tudsz főzni.
Amúgy nekem is van kifogásom:
Délután 5 re esek haza munka után. 🤗🤗🤗🤗szóval mi lesz a menü?
nem igazán értem, hogy ezt mire írtad.
most akkor az jó, hogy 70kg vagy?
Szóval nem tudsz vezetni, főzni, takarítani nem akarsz, felteszem te egy szál virágot nem vennél a nőnek, nehogy már költeni kelljen rá, de ő legyen szép, főzzön, takarítson. És te mégis mit adsz a kapcsolathoz?
Ennél nőként sokkal jobb lehetőségeink is vannak. Rajtam van egy 10 kiló felesleg és átlagos arcom van és így is olyan pasim van, aki 700 nettó fölött keres, takarítást, főzést felezzük és jól vezet, 10 órás nyaralásokra simán levezet. Minek kéne lejjebb adnia bárkinek?
37!
Ennek csak egy cseléd kell, aki jómódú és üríteni is lehet bele.
" jómódú nőknél meg a fiatal csajoknàl "
Jómódú nőktől mit akarsz? A fiatal csajoknál, hát igen....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!