Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha félek az autó vezetéstől akkor a jómódú nőknél meg a fiatal csajoknàl azonnal kiestem?
Figyelt kérdés
Jogsim sincs pont azért mert rengeteg a baleset. És gyerekként láttam egy videót ahol egy férfinek az egész agya darabokban volt az ülésen a balesete után. És ez annyira bennem maradt hogy elkezdtem félni tőle. Nem szívesen ülök be mások mellé se autóba. Munkahelyre gyalog járok (3-4 km)okt. 8. 07:50
21/42 anonim válasza:
Na jó... itt van a kutya elásva. Sarka Kata még fiatalon, műtétek előtt is átlag feletti volt. Valszeg itt is az a szitu, hogy ilyen Seth Rogen kövéren jellegű kan azt hiszi, férfiként ő az átlag, és hát ráfanyalodna átlagos nőre is akár, csak épp átlagnak nevezi az átlag feletti nőket... akkor nyilván bukta
22/42 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó. Kinek pap kinek a papné. Lehet csak én nem esek hasra Katától. Másnak meg az az istennő.
okt. 8. 10:08
23/42 anonim válasza:
De te is nyernél szépségversenyt ha neveznél, kérdező?
24/42 anonim válasza:
Nálam a 65 kilós asszonyállattal meg azzal, hogy szakácsot meg takarítónőt keresel sokkal jobban kiestél, mint a hülye autóval. Az kit érdekel? A stílusod jobban zavar.
N
25/42 anonim válasza:
Nálam is kiesnél rögtön.
Nem az jogsi hiánya miatt.
Asszonyállat, jobban főz, takarít, goldigger.
26/42 anonim válasza:
Valami hasonló nyominál esetleg labdába rúghatsz.
27/42 A kérdező kommentje:
2020 után már a nők nem akarnak főzni meg takarítani. Lusták vagytok
okt. 8. 11:14
28/42 anonim válasza:
Én hajlandó vagyok főzni meg takarítani, de akkor, ha ez kölcsönös (sőt ezeket akkor is megcsinálom, ha szingli vagyok, nyilván). Úgy nem akarok háziasszonykodni, hogy még mellette én is dolgozom, ilyen "hímsovi light"-oknak, akik nőt nem akarnak eltartani, de szerintük a házimunka "anődóga". És mellette még ilyen undorító módon beszél a nőkről.
29/42 A kérdező kommentje:
Nem, dolgozik a férfi és a nő is ha együtt is laknak. Aztán megosszàk a házimunkát; a nő főz, a hapsi kimossa a szennyest , vagy együtt takarítanak vagy ilyesmi.
Az a vicc hogy sokszor azt olvasni nőktől hogyha neki főznie kell otthon , akkor nem hajlandó munkába járni. A férfi legyen milliomos és az ő pénzéből éljenek ketten.
okt. 8. 11:46
30/42 anonim válasza:
Azért még gyk-n sincs ilyenből sok. Van egy hangos kisebbség... de ha pl. tematikus kérdést nézel, akkor látni fogod, ha nincs szelektív olvasásod, hogy a többség a megosztott munkát preferálja a nők közül, és azt mondja, hogy magára vállalni az egész házimunkát vagy az összes főzést nem fogja. Ennyi erővel mondhatom én, hogy sok a paraszt incel, de nem, hanem van az a 10 suttyó, aki csinálja a fesztivált, a többi értelmes válaszoló közt meg szoktak lenni férfiak is, a való életben meg nem ismerek ilyen köpedelmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!