Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mennyire gáz hogy a tãrsada...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire gáz hogy a tãrsadalom szerint csúnya nők is lecarnak?

Figyelt kérdés
Pl,telt(túlzottan)gyerekét egyedül nevelő,kevés önbizalommal rendelkező,nem túl okos,nem nagy képű,egyszerű nők
okt. 7. 19:47
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

40

Igen, erről beszélek. :) Köszönöm, hogy nem kell bővebben elmagyaráznom.

okt. 7. 23:54
 42/46 A kérdező kommentje:
41,kiharcoltad magadnak a maflást,ugyhogy nesirjon a szád,viseld el
okt. 7. 23:57
 43/46 anonim ***** válasza:
Milyen maflást? :D
okt. 7. 23:58
 44/46 anonim ***** válasza:
Ezért is felesleges reagálni a kislánynak, csak kötözködik, érvelni nem tanult meg de igazából ő is tudja hogy nincs igaza csak a feszültséget akarja kelteni.
okt. 8. 00:02
 45/46 anonim ***** válasza:

44

Egyetértek. :)

Hagyjuk a kérdezőre.

okt. 8. 00:09
 46/46 anonim ***** válasza:

#19:

Nő vagyok és egyetértek veled. Na, erre varrjál gombot!

Talán annyiban vitatkoznék hogy nem kellene ezt a női-férfi ellentétet ennyire kihegyezni, mert egyik sem különb a másiknál.

Miért lettek ilyenek a nők (vagyis azok a nők akikkel bajod van, mert nem mindegyikre igaz!)? És a férfiak?

Ezek generációkon átívelő problémák!

Mert az előző generáció ilyennek nevelte őket, és persze a negatív társadalmi hatások eredménye ez lett. Főleg az internet és a közösségi média megjelenése okozott generációkban negatív személyiségtorzulást (tisztelet mindig a kevés kivételnek).

Arról nem is beszélve hogy sokan beleesnek a FOMO (fear of missing out) csapdájába, és már semmi és senki nem elég jó nekik. A társadalom nagyobb részének már az egekben van az ingerküszöbe, egyre többet és jobbat akar. Persze jogában áll, lehetnek mindenkinek elvárásai, de ezeket a "szinteket" egyre magasabbra tolják, és ezt egyre kevesebben tudják megugrani, vagy aki megugorja az meg hosszabb távon nem tudja megtartani. Mindenkitől van szebb, jobb, okosabb, gazdagabb, érdekesebb stb, mindenki lecserélhető. Ilyen világot élünk.

Én is szidhatnám a férfiakat, de nem teszem, nem is szoktam. Szerintem nők és férfiak közül is egyre többen mondják azt hogy elég volt, inkább vannak egyedül, nem kérnek abból ami manapság párkeresés (párkapcsolat) terén megy. Nem is feltétlen azért mert nagyok az elvárásaik, vagy "hópihének gondolják magukat", hanem mert eltorzultak a keretrendszerek, az értékrend, a jövőkép, a megbecsülés, a megbízhatóság, a tisztelet és hasonló kifejezések ma már nem sokat jelentenek az embereknek (mindegy hogy nő vagy férfi). Szavak szintjén mindenki elmondja hogy hogyan is kellene jól csinálni, de a tetteikben az előbb felsorolt értékrendi dolgokat már sz*rba se nézik.

Nem csak a nők de a férfiak sem különbek semmilyen téren a másiktól!

A végeredmény ugyanaz, generációs problémák ezek. És igen, aki kicsit is igényesebb önmagával szemben, azok közül egyre többen döntenek úgy hogy inkább egyedül maradnak. Nem akarnak lelki (és sokszor anyagi) sérüléseket ettől a sok sz*rtól ami napi szinten ömlik a nyakukba társadalmi, párkapcsolati téren.

A kérdezőnek annyit mondanék hogy sajnálom hogy így járt.

Ronda, szegény, szürke egér személyiségű nőként én is egyedül voltam világ életemben. De én ezen sosem szoktam keseregni. Figyelem a világ működését, és sokszor azt vettem észre, hogy még jobban is jártam mint a korosztályom, ismerőseim akik közül már sokan egy váláson túlestek. Vagy több megcsalásos kényszerházasságban tengetik az életüket, amiben már csak a hitelek meg a közös vagyon miatt maradnak benne.

Akkor az ilyen és ehhez hasonló párkapcsolati helyeztek jobbak lennének?

A kérdezőnek persze nem tudok semmi pozitívat tanácsolni minthogy próbálkozzon, hátha ......

okt. 8. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!