Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz hogy a tãrsadalom szerint csúnya nők is lecarnak?
Én megértem, hogy senkinek nem kell a kérdező féle.
De a nők se jobb emberek úgy általánosságban semmivel sem, mint a férfiak.
#16 Rám mondasz amit akarsz, arra próbáltam volna rámutatni, hogy semmit nem tudsz rólam, csupán a sértődöttséged mondatja ezt veled.
De mesélj akkor kérlek magamról: milyen vagyok én? Ki vagyok én, hogy nézek ki, milyen végzettségem van, mennyi a fizetésem, van-e kutyám, macskám, gyerekem, férjem, autóm, lakásom, milyen ember vagyok én, stb... vagy te miben méred a "kislányságot" meg egy nő értékét? Mert erősen állítod, hogy én értéktelen vagyok és csak egy kislány, lássuk, hogy mire alapozod ezt és mennyire valid az értékítéleted!
#8: Amiben a nőknek és a túlhajtott feminizmusnak is hatalmas szerepe van. Amíg volt hagyományos értékrend, voltak férfias férfiak és nőies nők. Aztán a nők egyenjogúságért kezdtek kiabálni, hogy ők nem a kőkorszakban akarnak élni, vesszenek a nemi szerepek. De ha azt mondjuk, hogy oké, itt a modernitás, és az egyenjogúság jegyében a nők is kezdeményezzenek, akkor jön a hiszti, hogy az a férfi KÖTELESSÉGE (vagyis mégiscsak vannak nemi szerepek), meg hát azért illik a nőt előreengedni az ajtóban csak azért, mert nő.
A nők képességeiről is lehetne beszélni. Sokan egy értelmes összetett mondatot sem képesek összetákolni, agyhalottak, bunkók, semmilyen értelmes dologról nem lehet velük beszélni, mert csak a wellness, a luxusétterem, a luxusnyaralás, a műkörmözés foglalkoztatja őket, vagy annyira primitív prolik, hogy egy színházi előadást vagy egy festménykiállítást sem lehet velük megnézni. Azokról a nyilván nagyon érett lelkű és gondolkodású nőkről már nem is beszélek, akik szétteszik a lábukat, mert azt hiszik, hogy egy gyerekkel meg tudják fogni a pasit, aztán amikor a faszi lelép, akkor ők lesznek a szegény ártatlanok, akik semmiről sem tehetnek.
Egyébként igen, sajnos nagyon is jellemző a női énképek és elvárások totálisan irreális irányba való eltolódása. A nőket már gyerekkoruktól kezdve egóhercegnőknek nevelik, ehhez jön a közösségi média torzítása, ahol egymást ajnározzák, illetve a kanos pitiző kisfiúk dobálják nekik a kúrólájkokat, így a végén elhiszik, hogy nekik alanyi jogon jár a tökéletes férfi. Kérdezzünk meg nőket, hogy szerintük milyen az átlagos férfi. Az átlagos férfit valószínűleg jóképű, szálkásra gyúrt, tökéletes mosolyú, minimum 180 centi magas fasziként írnák le, akinél nem hátrány az sem, ha menő gyerek, vagy ha tehetős. Nem vagyok ronda, a valós életkoromnál fiatalabbnak szoktak gondolni. Tanult ember vagyok, normális állással, megtakarításokkal. Szerinted mégis hány nőt érdekeltem már pl. társkeresőkön? Alig valakit, és ők is rövid úton eltűntek. Pedig nem topmodelleknél próbálkoztam. És még azt sem mondhatnám, hogy kiábrándulhattak volna belőlem, hiszen meg sem ismerhettük egymást. Sok férfi már inkább egyedül tervezi a jövőjét, és nem foglalkozik a nőkkel, mert hányingere van attól, ami a mai világban zajlik, és nem is akar felesleges köröket lefutni az újra és újra céltalanná váló ismerkedésekkel.
"Az a legnagyobb gond a férfiakkal, hogy nem tudnak felnőni: felnőtt testbe zárt kisgyerekek maradnak akár életük végéig is és nem értik, hogy miért nem kellenek senkinek."
Eszméletlen undorító ilyet leírni.
Ha én írnék le férfiként valami hasonló kaliberűen lenézőt, dehonesztálót nőkre, akkor megkapnám, hogy incel vagyok, féreg, nőgyűlölő, vagy akár potenciális gyilkos, és megérdemlem, hogy soha a büdös életben ne legyen senkim. :D Ez amúgy jogos is, nem azt hiányolom, hogy következmény nélkül lehessen nőkre ilyet mondani, ugyanaz a véleményem erről is : undorító.
Inkább az a bajom, hogy egyesek szerint a fordítottja viszont teljesen oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!